Teade

Collapse
No announcement yet.

Kolm kanalit u101-trafost Oli:Üks küsimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kolm kanalit u101-trafost Oli:Üks küsimus

See küsimus puudutab transistorvõimandeid.
    (Ja ma loodan, et ma selle teemaga mõnda elektroonikut närvi ei aja )

Lugu on siis selline, et ma kasutan praegu radiotehnika y-101-te, ja ma olen sellele jahutuseks kaks venti külge aretanud ning siiamaani töötab hästi, aga küsimus puudutab toiteplokki: kui palju võib selline üldse ära kannatada?
    Kas on võimalik, et see suudab ka kolmandat lõppvõimu ära toita või peaks siis midagi ümber tegema.
    Äkki on see üldse mingi loll idee
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Vs: Üks küsimus

Kui kasutad igas kanalis 8 oomist takistust,siis palun väga.
    otsija

Comment

Vs: Kolm kanalit u101-trafost Oli:Üks küsimus

Sa võid kasvõi N kanalit panna aga ega kättesaav koguvõimsus tuleb jagada kah selle N -iga läbi . Arvatavasti ka suurema arvuga, sest kasutegur tuleb mängu.
      Kui lootsid rohkem bassikõlarile matsu saada - unusta ära. Kui tahad teha 2.1 süsteemi (võimas bass+ mittevõimsad satelliidid), siis saab küll.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kolmanda kanali mõte tuli sellest, et ma kasutan 2-te 4 oomist s30 ja yhte 8 oomist estonia bassikast tehtud supakat. Yhele kanalile 4+8 oomi rööbiti ei ole eriti tervislik võimule ja jadamisi ka ei taha panna, sest nii l2heb teravheli vaikseks.
        oma multimeetrit kasutades leidsin, et rööbiti yhendatud s30 ja estonia koos juhtmetega on 3,65 oomi -see on peaaegu 4 oomi, aga ikkagi alla lubatu.

teise l6ppv6imu yhendamise idee oli selleks, et saada rohkem sama v6imsusega kanaleid.

Yhes6naga, et kui panna samale toitele 4 l6ppv6imu, siis peavad olema igal kanalil k6larid 8 oomised. kui panna kahe kanaliga v6imule neli 8 oomist k6larit on tulemus sama, juhul kui ma 6igesti aru sain.
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

kui sa lisad ühe lõppvõimendi, siis pane sinn järgi just sellise takistusega kõlar, nagu sul sellele võimendile sobib. lihtsalt trafo piirab ära võimendi koguvõimsuse. saad edaspidi kasutada asja 2*20W või siis 3*13W; 2*15+1*10W; 2*10+1*20W - vastavalt sellele, kuidas võimendi ühendad ja kuidas seadistad. point on selles, et kanalite summaarne väljundvõimsus jääb samaks(või väheneb) hoolimatta võimendite arvust
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
          X