koolis pole eriti käind... kui mul on 8 ohmised kõllid, kas neile võib siis 4 ohmise võimu külge pookida ?
Teade
Collapse
No announcement yet.
olen roheline :S:S
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: olen roheline :S:S
Ütleks veel nii palju, et meil on siin täitsa otsing olemas.
Enne uue postituse tegemist ürita leida vastus vanadest teemadest.
Näiteks pannes otsingusse sõna "oomid" ja täpsustuseks "otsi ainult pealkirjadest", siis sain esimesest leitud teemast vastuse sinu küsimusele.
Ja kl-iga täitsa nõus. Kõik saavad küsimusest aru, et sa roheline oled, aga see ei sobi pealkirjaks.Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
-
Esmalt postitatud Karel2000 pooltkoolis pole eriti käind... kui mul on 8 ohmised kõllid, kas neile võib siis 4 ohmise võimu külge pookida ?
No meie ei tee siin mingit takistust, selle koolis käimise kohta, sellel aastal vist enam ei jõua , aga järgmisel võid ju kooli minna. Mis pookimisse puutub siis sellega tegelevad vist aednikud. Kui koolis pole eriti käinud siis on ilmselt ka lugemisega raskusi, muidu soovitaks foorumi reeglitega tutvuda ja selle alaseid teemasid lugeda, mille kohta küsimuse esitasid?
Püüa siis mõista, kes on roheline ,punane, lilla või muidu loll!!!
Comment
-
Esmalt postitatud Karel2000 pooltkoolis pole eriti käind... kui mul on 8 ohmised kõllid, kas neile võib siis 4 ohmise võimu külge pookida ?
Comment
-
Soe soovitus sellised teemad juba eos aednike poolt välja juurida, e. siis teema lukku ja mutt!The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
Comment