Teade

Collapse
No announcement yet.

Trafo ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Trafo ühendamine

Sain trafo y101 seest ja nüüd tuli isu teha üks toiteplokk võimendile. Oleks hea kui ma saaks ta tööle nii 26-35V, on olemas ka 4 dioodi y101 toitest ja hulgi toitelüüte. Oleks kohe asja kallale asunud aga muret tekitasid need mitmed lahtised juhtmed trafo küljes. Mõõtsin nad ära ja sain kolm erinevat voolu 24, 19 ja 16V. Milline neist toitis muidu y101 lõppvõimu, seda tahaks isegi kasutada aga kui teised kannatavad siis võib neidki proovida. Siis see kah et millised juhtmed ma siis peaks diood sillaga ühendama? pilt skeemist ja trafost mille järgi oleks soov teha on siin http://www.album.ee/node/12389455/50090475
    viimati muutis kasutaja trigu; 05 January 2008, 12:23.

Vs: Trafo ühendamine

küsiks siis ka seda sama mis trigu(sorry et teemat solgin) mul ka see y-101 trafo ja see dioodide lüütide plaat et mis võimu oleks selle taha kõige parem teha
    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

6 ja 6' kokku. See on keskpunkt.. Mõõda siis pingeid 3-6-3' ja 4-6-4'.

EDIT: Ja need dioodid ja lüüdid viska nii kaugele, kui saad. Osta poest korralikud.
      Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
      Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Tänud vastuse eest aga nagu ma aru saan ütlesid sa vastuse skeemi põhiselt? Mure tulebki sellest, et mul on trafol otsad teiste numbritega ja ei oska mõeldagi kus mul trafol see skeemi 6 on. Skeem näitab 7 trafost tulevat juhet mul on aga kaheksa ja lugemine algab 2-st. Ikka jääb õhku küs. millised ma ühendama pean et ma saaksin keskväljavõtte mis skeemilgi? Kas keskväljavõtet võib otsida nii nagu ma siit foorumist kusagilt lugesin et katse eksitus meetodil?
        viimati muutis kasutaja trigu; 05 January 2008, 15:23.

Comment

mul nata test sugune trafo http://fotoalbum.ee/photos/wer1/18177983 (panin numbrid ka juurde kuna pilt on natuke kehv telefoniga tehtud ikkagi) 4-6-4 oli +-18,6v
          3-6-3 oli 23,3v (ilma dioodideta)
          mis võimu kannataks selle järgi aretada?

Comment

Äkki midagi TDA2040 / TDA2050 baasil?
            Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
            Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Need klotsid ei sobi.U-101 oli minuteada toitepinged peale lüüte +-26V ja +-31V(esimene neist lõppastme jaoks).TDA2050 sööb +-25V max; isiklikult soovitan +-22,5V stabiliseeritud toidet neile.Muidu kui kasutad stabilisaatorit toites, siis saab kasutada.Need klotsid vajavad head jahutust(sobib sama U-101 jahutusradikas kahe klotsi jaoks).
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Cheopps vbmenu_register("postmenu_253589", true); kui tda2050 ei sobi mida sa siis soovitad(ise vaatasin just selle poole) ei taha uut trafot ka muretseda kuna selle just alles muretsesin et teha võimu nuh jah minu arvutuste kohaselt tuleb peale lüüte täpselt +- 26v ja ise mõtlesin just seda pinget kasutada

Comment

Sain korda peale katsetusi. Kui kellegil peaks olema sama mure sama trafoga, siis ühendused on järgmised: Keskväljavõte on 7 ja 7', 26V tuleb 5 ja 5', ning 31V on 4 ja 4'. Trafo nimetus on muidu TP-100-6.

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt
                    Cheopps vbmenu_register("postmenu_253589", true); kui tda2050 ei sobi mida sa siis soovitad(ise vaatasin just selle poole) ei taha uut trafot ka muretseda kuna selle just alles muretsesin et teha võimu nuh jah minu arvutuste kohaselt tuleb peale lüüte täpselt +- 26v ja ise mõtlesin just seda pinget kasutada
                    Lihtsaim variant on kasutada ehk miskit STK perekonnast.Ning minu soovitus kasutada stabilisaatorit toiteploki väljundi ja võimendi vahel on ka hea variant(TDA2050 klotsi puhul).
                    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                    Projektide pildid
                    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

LM3886 või LM3875 sobiksid ka.

Comment

siis teha juba nii nagu seal on tehtud http://www.transalp.lv/audio/rrr_y101_rbuild1/ aga see läheb liiga kalliks ja ei ole nagu mõtet sellesse vanasse traffosse mõtet seda raha panna siis juba mõtekam uus trafo ka osta kui kellelgi on müüa y-101 ja odavalt siis võtan ära ja surun 2 trafot ühte kasti(üks teema siin kuskil on et mõlema kanali jaoks eraldi trafo)

Comment

kui kellelgi on müüa y-101 ja odavalt siis võtan ära ja surun 2 trafot ühte kasti(üks teema siin kuskil on et mõlema kanali jaoks eraldi trafo)
                          1) Radiotehnika U101 võimendi. Mitmest vrakist kokkupandud. Töökorras! 275.-
                          http://www.foto24.ee/album/28868/s1
                          Kolakoguja

Comment

kui kellelgi on müüa y-101 ja odavalt siis võtan ära ja surun 2 trafot ühte kasti(üks teema siin kuskil on et mõlema kanali jaoks eraldi trafo)
                            Mul üks U-101 trafo üle, kui huvi siis PS.

Comment

nuh otsisin natuke võimu kive ja leidsin sellise asja http://devicemart.co.kr/mart7/upload...1711024711.gif ja nagu tundub et peaks sobima kui ma õieti ikka aru sain aga nüüd öelge kas ma olen loll või natuke tobu lihtsalt

Comment

Working...
                              X