Tervist tean et estonia 010 võimsus 2*50 W aga minu arust see on vene Wattides.Küsimus siis selline, et kui palju on tal lääne W võimsust
Teade
Collapse
No announcement yet.
estonia 010
Collapse
X
-
Vs: estonia 010
Esmalt postitatud kriipsujuku 12 pooltTervist tean et estonia 010 võimsus 2*50 W aga minu arust see on vene Wattides.Küsimus siis selline, et kui palju on tal lääne W võimsust
-
Mis siin häbeneda: 180 kJ annab see pill tunnis välja
P=U*I, ning voldid ja amprid on üle kogu maailma ühesuurused. See "vene vatid" ja "lääne vatid" on üks pullikaka. Võibolla legendi põhjuseks see, et uuel ajal kirjutavad tehnilisi näitajaid marketingimehed, mitte insenerid. Ning ühe vatise võimsusega per kõlar on võimalik päris suures saalis diskot teha, päriselt ka.Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
-
peaks olema ca. 2x2kW läänewatte.Võrdlusena võib tuua kõige tavalisema kahe kasetiga sanga, mille kleepsul(ühe valjuka varjas täielikult) ilutses number 300W P.M.P.O kuid valjukad olid 2W4R ning lõppastme klots andis patareitoitel 2x1W piireis(4 patareid suuruses D).Täpset mõõtmist ma ei soovinud teha.Igaüks teeb omad järeldused...The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
Comment