Teade

Collapse
No announcement yet.

Tesla Studiosolo 132

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tesla Studiosolo 132

Suured tänud soovituste eest. Mul on ikka selline keskklassi digi, siiani justkui pole nägu pannud ja saab ilusti ka 2V AC piirkonda keerata. Samuti on mõned analoog mõõteriistad olemas, nii et midagi nuputab välja. Hetkel Tartus, eks siis kui koju jõuan, vaatan üle. Võiks nagu töötada, kui olemas juba on.
    Condemn the hive.

Comment

KD503 0n väga vastupidav ja tugev transistor, kui mõõtmistulemused näitasid, et need korras, siis ka ilmselt nii on. See, et võimsustransid kuumenevad kiiresti on tagajärg, mitte selle võimendi eripära, viga on draiveris või võimendi eelastmetes nt. ka signaali sisendi diferentsiaalastmes. Pealtnäha on võimedis just kui kõik korras, mingeid põlengukoldeid ei ole jne. aga ometigi sesneb probleem kuskil selles konkreetses rikkis detailidega skeemis, vaja on tuvastada lihtsalt õige piirkond, mõõteriistad on abiks.

Comment

Nii. Sain korra ligi ja mõõtsin väljundit. Kui sisendis midagi pole, siis pole midagi ka väljundis. Mitet ühelgi helitugevusel. Kui sisendist lasta heli sisse, vol keeratud sinnamaale, et limit veel ei vilgu aga kohekohe, siis AC sain 10-12V ja DC 0V. Kui keerasin põhja ja limit põles, siis oli AC 40-60V(vahepeal viskas) ja DC 1-2V(kõikus, nii analoog kui digi, üritas vist vahelduvoolu näidata)
        Condemn the hive.

Comment

Jah, ossi oleks ikka vaja, pääseks vähema ajuväänamisega. Kas kellelgi tuttaval ei ole?
          Mul on üks, aga see kaalub oma 20 kilo ja on Tallinnas.
          Kas koormus oli taga, kui mõõtsid? See 40V väljundis on kahtlaselt palju. Mõõta tuleks analoogriistaga. Sisendisse tuleks anda siinus, siis ei tohi väljundis DC tekkida.
          On võimalik, et mõni eelaste võimendab liigselt (neg. tagasiside lüüt kuivanud?).
          Raske leiutada nii kaugelt. Ma olen ise mõtlemise asemel kohe ossi haaranud.

Comment

Working...
          X