Teade

Collapse
No announcement yet.

Rodina 1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Rodina 1

Kas keegi teab sellist võimendit, selle väljundvõimsut ja teisi andmeid. Originaalis peaks ühe suure kasti sees eelvõimuga ja monona olema. Mul on kaks sellist lõppu y101 toiteka ja eelvõmu järgi, Nörgaks jäävad.

Vs: Rodina 1

Esmalt postitatud signus poolt
    Kas keegi teab sellist võimendit, selle väljundvõimsut ja teisi andmeid. Originaalis peaks ühe suure kasti sees eelvõimuga ja monona olema. Mul on kaks sellist lõppu y101 toiteka ja eelvõmu järgi, Nörgaks jäävad.
    Põgusal otsimisel otse andmeid ei leidnud, aga
    http://archive.espec.ws/section31/ on skeem saadaval:
    Крупнейший русскоязычный файловый архив по электронике. Сотни гигабайт электрических схем, сервисных мануалов, прошивок, даташитов, справочной литературы и полезных программ. Полный и абсолютно бесплатный доступ к загрузке любых файлов.
    Elektroonika töötab suitsu baasil.
    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

kuskil vilksatas korra läbi,et 50W.aga see oli müügikuulutuses,nii et päris kindel ei saa olla

Comment

Antut linkidelt skeemini ei jõudnud lingile Скачать схему Родина-1 vajutades tuleb 404 error.

Tegelt on mul mingi vana kortsus skeem olemas, Kus näidatud lõputransideks kt803a. Minul on aga kt838a. põhimõtteliselt on kõik transid peale esimese astme ümarguste transide välja vahetatud vene telekates leiduvatega nagu kt805bm asendab Kt801a ´d või ##905a ´d. Vastavalt juhtivusele.Kas selline lahendus sobib või võtab ka võimsust alla.

Samas tahaks teada milline trafo hea oleks, kui need lõpvõimud stereos tõõle panna. Algselt mõtlesin praeguse ühe raadiotehnika y010 trafo asemel kaks eraldi lõpule aga olen foorumis lugenud,et nendega võib vareseid loopida

Comment

Esmalt postitatud signus poolt
          Antud linkidelt skeemini ei jõudnud ...
          Ehk mingi ajutine tõrge, just proovisin, skeemi sain alla laadida ikka jälle sellelt:
          http://archive.espec.ws/section31/file11065.html
          Elektroonika töötab suitsu baasil.
          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

ikka on error 404

Comment

Mozillaga saab kätte IE´ga lööb 404 ette

Comment

Working...
              X