Teade

Collapse
No announcement yet.

klapivõimendi AKG K501 jaoks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

klapivõimendi AKG K501 jaoks

Vajan oma klappidele siis statsionaarset võimendit, eelarve ca 1500 krooni.
    Palun ideid, ettepanekuid, kust ja millist hankida. Ehku peale ei söanda laiast maailmast tellima hakata. Või võtab keegi siinse foorumi kogenud guru tellimuse peale valmis teha?

AKG K501
    takistus 120 oomi
    tundlikkus 94dB/mW
    Max. input 200 mW

Vs: klapivõimendi AKG K501 jaoks

Läbiproovitud ja jutt juures:http://www.headwize.com/projects/sho...bender_prj.htm
    Minu poolt ei tasu tegemisabi oodata.Arvan ,et pole siin üle mõistuse midagi.
    1500 juures kahtlen ...kuskil 2000 peaks valmis saama küll,eeldusel kui kasutada kvaliteetkomponente.Sisendastme trioodi katoodahela konde ja takisti asemel 1,2v NiCd aku ning saad väga korraliku tegija
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Tänan, maaalune!
      Küllap ma paastudes ja vaimsete harjutustega tegeledes ka 2000 krooni selleks projektiks välja higistan; kui väga vaja, siis enamgi (st kui ikka väga vaimseks minna), aga iseehitajat minust paraku ei ole.
      Mida arvate, kas CMoy saaks nende klappidega hakkama? CMoysid leiaks netist ju suht soodsa raha eest, et ehk julgeks riskida?
      Millised näitajad üldse iseloomustaksid K501 sobivat võimu?

Comment

sellise eelarve juures on mõistlikum osta mõni kasutatud eel- või täisvõimendi kus klappidele oma väljund.

Comment

OTL kuularite lampvõimendit ei ole kohane võrrelda kasutatud integreeritud seadmetega.OTL dünaamika,moonutused, jms.on ikka hoopis teisest puust.IMHO .Taoliste ülalpoolmainit uute võimude hinnad algavad 250€ ja ülespoole.Sisuliselt sama võim näitajate poolest : http://www.tubeampdoctor.com/product...roducts_id=708
          Olen sellise võimu valmis teinud - transs ning kivivõimudega võrrelda ei anna ja kui ,siis lähevad hinnad päris lakke...
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Working...
          X