Teade

Collapse
No announcement yet.

Enda LM3886

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Enda LM3886

Pean tunnistama, et minu "insaider" viinaklaasi ei sülita
    Kuid jääkidest ja ainult jääkidest valmistati kodutehnikat. See on fakt. NLi SKPst läks 30..50% sõjaväele. Rahvas sõi mädakapsast. Eestis oli elu isegi hea.
    Oma väidete kinnituseks soovitaks vaadata ükskõik millise vene kodutehnika sisemusse. Iga jupp on isemoodi.

Ega ma pole sapine, pole põhjust. Lihtsalt räägime asjadest nii nagu need olid.

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
      Kuid jääkidest ja ainult jääkidest valmistati kodutehnikat. See on fakt. NLi SKPst läks 30..50% sõjaväele.
      Ja mis sõjatehnikast järgi jäi, läksid paremad palad kosmosetööstusesse ja alles siis sai laiatarbetehnika oma jao.
      Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
      Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Kuid jääkidest ja ainult jääkidest valmistati kodutehnikat. See on fakt. NLi SKPst läks 30..50% sõjaväele. Rahvas sõi mädakapsast. Eestis oli elu isegi hea.
        Oma väidete kinnituseks soovitaks vaadata ükskõik millise vene kodutehnika sisemusse. Iga jupp on isemoodi.

Ega ma pole sapine, pole põhjust. Lihtsalt räägime asjadest nii nagu need olid.
        Ja nii see paraku oli(on)
        Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

on kahtlemata huvitav teada saada et nii Karutec kui maaalune mädakapsast sõid. ja samas oli eestis hea elu ? ! ?
          Muu osas võib peaaegu nõustuda.
          Minu arvates olid probleemid hoopis muus : sunnismaisuses + ainult kohustused ja ei mingeid õigusi.

Comment

Esmalt postitatud raivo poolt
            on kahtlemata huvitav teada saada et nii Karutec kui maaalune mädakapsast sõid. ja samas oli eestis hea elu ? ! ?
            Muu osas võib peaaegu nõustuda.
            Minu arvates olid probleemid hoopis muus : sunnismaisuses + ainult kohustused ja ei mingeid õigusi.
            Ausalt õeldes jah - mädakapsasat peale vene kroonu ja (sunnismaisuse)olu tõttu pidanud inime tegema igasusgu hiina imesid,et ennast vennasvabariikide audioturul maksma panna...Samas ei kahetse kah midagi - ikkagi kogemus!
            Ausa vastuse nimel palun ärge sülitage ei minu kui ka karuteci sügavasse kaevu...Thats All!
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Räige OT, aga äkki jätate ellu.

Vanasti, aastake - kaks tagasi, oli võimalik osta Sergiost, Tevalost, Oomipoest peale tda7294 LINK: http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...?artnr=960-539 ka valmis plaate näiteks LM-idega.
              Kas ja kus neid veel oleks?
              Või on KaruTEC-ilt plaatide tellimine ainus vorm?

Mõtlen sarnaselt näitele: http://www.chipamp.com/images/new3886pcbs.jpg

P2P - varjanti ei sobi ega taha teostada. Usun trükkplaati rohkem.
              S A C
              Siberian Audio Concept

Comment

Palju üldse läheks ütleme A4ja suuruse (umbkaudu) trükkplaadi söövitamine. Mul üks 4*8,5 cm käkerdis väljajoonistatud. Augud võiks ka hinna sees olla. Aga ilma kirjadeta. Ülejäänu teeks ise.
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
                  Palju üldse läheks ütleme A4ja suuruse (umbkaudu) trükkplaadi söövitamine. Mul üks 4*8,5 cm käkerdis väljajoonistatud. Augud võiks ka hinna sees olla. Aga ilma kirjadeta. Ülejäänu teeks ise.
                  ei söövitata, vaid freesitakse (mnjah, lennuvälju võib ju söövitada, aga peenemad rajad...). Aga saada mulle pilt oma joonistusest, äkki mõtleme midagi välja.
                  Erilahendused.
                  PS või mail.

Comment

Kas Estonia UM-010 korpusesse ka annab teha ? Toitest ja jahutusest puudu ei tule ? Mis selle võimu kogumaksumuseks tuleb ?

Comment

Ennem võimendi lammutamist uuri, kas see klots sul üldse kuhugi radiaatorile panna annam
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Saab küll u010 radikale panna. Ainult frees või treipingiga on mõned ribid maha vaja võtta. Saaks ka meisli ja viiliga aga et siis vist kivi jaoks sileda pinna saamiseks vaja sinna konarlikule pinnale termopastaga sile al või vask plaat panna.
                        Maailm oleks puhas ja süüta
                        kui poleks õllejogurtit
                        - Õ.Õ.

Comment

Working...
                        X