Teade

Collapse
No announcement yet.

Enda LM3886

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Enda LM3886

Esmalt postitatud Matis poolt
    Mahapõlenud Estonia lõppvõimu, siiski mina julgeksin soovitada Lm3886te sisse aretada. Kuna selle originaali parandamine on ikka peavalu. 100 raha eest kivi välja ja sisse joota pole enam mingi problem järgmine kord. Aga ei mingeid silda või paralleeli aetud Tda729x e.
    Minule küll estonia parandus peavalu ei tekita, minu arust üks üsna lihtne tükk ja igale poole kergesti ligipääseda. Tegelikult eelnevalt mainitigi ära, et kivid on koolilaste pärusmaa. Mina ka kive ei poolda.

Comment

Estonia 010 lihtne tükk Mis see vähe keerukam pill on siis?
      Ma ühe korra sain lõpu tööle aga selle ajaga oleks u 2 brigi või 4 u101 te parandanud(Lõppvõime). Mõistlikult kasutades, nagu Estonia omanik olema peabki on lm3886 ja tda2050 täitsa toimivad asjad. Aga ega ilmaasjata autovõimendid trannside peal ole.40w võimul 25A transid ntks.

Ei ole erialalt elektroonika parandaja vaid lihtsalt tuttavate võime korda teinud.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

Estonia projekteeriti
        a) käsu korras
        b) tööstuse jääkjuppidest
        c) ohtra "arvutipuhastuspiirituse" ja mahla abil

Nii on mulle insaiderid rääkinud. See et ta töötab, on IME.

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
          Tegelikult eelnevalt mainitigi ära, et kivid on koolilaste pärusmaa. Mina ka kive ei poolda.
          Ei ole päris nõus!
          LM3886 on omataoliste hulgas vägagi kvaliteetne tükk.Kindlasti on vaja kasutada kvaliteetkomponente skeemi kokkupanekul(nagu ka iga teise võimu puhul - olgu see siis transs-,kivi- või lampvõim) ning järgida elementaarseid montaazireegleid.Paar aastat ladusin ühe äraruunatud Amfitoni(sisuliselt jäi alles vaid korpus) sisse kaks LM3886-te, mille tulemusel valmis küllaltki hea võim(omaarust läbuvõim) - loomkatsete käigus sai sealt ka 90W kätte - lubatud 68W küllaltki bro THD.Tahab muidugi head jahutust - mitte vähem kui 1200cm2.TDA on minuarust selline odavamaiguline crap IMHO.
          Üle kahe aasta käiatud seda erinevates oludes ja on osutunud väga pommikindlaks,arvestades seda, mitu head prallet maha peetud
          Aegade hämarusest veidi pildimaterjali:http://www.foto24.ee/album/31716
          Aeg ajalt ka pooljuhtide maailmas tegeletud(lambindusest vabal ajal) ja päris
          algajaks/õpipoisiks ennast ei pea.Transs ja kivivõimul kummalgi omad eelised.Sõltub ainult kuidas teostatud.
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Senikaua, kuni töötab, ei ole muidugi mõtet torkida.

Maaaluse piltidelt soovitan võrrelda antud amfitoni enne ja pärast ümbertegemist. Valiku teeb igaüks muidugi ise...
            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

lm3886 annab paralleelimisel vägagi häid tulemusi ja korrektse
              skeemitehnika puhul peaks nii amfitonile, radiotehnikale kui estoniale
              silmad ette andma nii heli, töökindluse kui võimsuse poolest.
              maaaluse arendust on lausa rõõm vaadata ka (-;

samuti ei saa kuidagi lambist nõustuda kivi halb/transs hea -loogikaga.
              oleneb, kes ja kuidas teeb. transsvõimu saab parema teha, kui kivi,
              aga ka vastupidi. vt näiteks see mitmeid kordi läbikäinud link:

...ja nüüd mismoodi on eelpoolnimetatud transsvõimud paremad?

kui suuremat võimsust ja kvaliteeti tahta lihtsamalt, tasuks TDA asemel
              vaadata pigem STK-seeria kive. neid on võimsamaid ja ka jahutusega
              ei teki nii suuri probleeme, kuna jahutuspind vähemalt topelt suurem
              neil kividel.

ps. edu teemaalgatajale: hea lihtne projekt ja mis peamine, ka töötab
              korralikult. lihtsate ja töötavate kivivõimude korrektselt tegemine lõpeb
              mõnikord vägagi esoteeriliste asjade kokkupanekuga (-;

Comment

vt näiteks see mitmeid kordi läbikäinud link:

http://www.shine7.com/audio/bpa300.htm

See Sinu lingil toodud skeem on mulle vana tuttav ja mitmeid kordi teostatud variant, sobib selline moodustis ainult kodusesse kasutusse, mitte mujale. Mingit 300W reaalset RMS sealt kanali kohta ei saa, vähemasti mitte sellisel kujul, et suured moonutused ei tekiks. Minul on nende LM, STK ja TDA integreeritud audiojunnide haigus läbi põetud, kuid paljudel veel põdemata... Keegi ei keela neid teha, kui tahtmist on siis palun! Mul töökojast käib pidevalt läbi A- klassi võime, nii selekteeritud trantside baasil, kui ka STK kividega isendeid, kuula kuidas tahad, korralik transvõim kõlab ikka paremini. See muidugi IMHO (minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt).
                viimati muutis kasutaja Max27; 16 February 2008, 09:36.

Comment

Max27, ma mõtlesin odyssei, radiotehnika ja estonia võrdlusena...
                  su IHMO on täitsa ok ka mulle, peale esimest 10-t kivivõimu hakkasin ka
                  transsidega tegema (-;

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
                    http://www.shine7.com/audio/bpa300.htm

Minu silmis on transsvõim parem järgmistel põhjustel:
                    1. vähem pulke,
                    2. kolme seadetakisti asemel on üks, kui sedagi
                    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
                      Minu silmis on transsvõim parem järgmistel põhjustel:
                      1. vähem pulke,
                      2. kolme seadetakisti asemel on üks, kui sedagi
                      1. transsvõimul peaks hea kvaliteedi nimel ka pulki (transse) paari valima,
                      mis eeldab hulgi ostmist. head lõputransid pole ka väga odavad.
                      samuti on sellise võimsusega transsvõim ka tiba keerulisem ehituselt ja häälestamiselt -- eriti esimeseks võimuks tehtuna.

2. seadetakke on seal kahe kanali peale 12,
                      aga seadete tegemiseks vaja lihtlabast (milli)voltmeetrit (-;

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
                        Max27, ma mõtlesin odyssei, radiotehnika ja estonia võrdlusena...
                        su IHMO on täitsa ok ka mulle, peale esimest 10-t kivivõimu hakkasin ka
                        transsidega tegema (-;
                        Võrdlus on täiesti ebakorrektne, 80-te võime võrdle sama aja kividega, kaasajastatud Est UM 010-le ei saa see 3886 ligilähedalegi, samuti ei ole parem kaasajastatud Y 101-st. Odyssei ilmselt oleks ka parem, lihtsalt pole kogemust(tõsist tellimust).
                        Kaasajastamise all ma ei mõtle seda lollakat lüütide lausvahetamist.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
                          Estonia projekteeriti
                          a) käsu korras
                          b) tööstuse jääkjuppidest
                          c) ohtra "arvutipuhastuspiirituse" ja mahla abil

Nii on mulle insaiderid rääkinud. See et ta töötab, on IME.
                          Karu TEC, arvatavasti olid su insaiderid enne kõvasti seda mahlalisandit pruukinud. Käsk oli välimuselt sarnane teha, täisvõimu asemel tehti UP ja UM,
                          mõõt tuli pikem seetõttu, et П2К lülitid laiemad jne. kõike ei mäleta aga projekteerija peab pensipõlve Türi lähedal.
                          See jääkjuppide jutt lapsikus, mitte ei saa aru millest selline sapisus Est puhul.

Comment

Tuli PS ja läks kogemata topelt
                            viimati muutis kasutaja Jyrka; 16 February 2008, 16:47.

Comment

Jyrka, nõus kõige mainituga, peale võimsuse ja lihtsuse:
                              teemaalgataja võim sillas seljataks nii ehituslihtsuselt kui
                              kvaliteedilt suvalise neist kolmest (originaalis). sillas ja paralleelis veel
                              enam. elik kõik klapib: kui sama aja kividega võrrelda, pole midagi
                              võrrelda -- transsidel oli ja on parem. aga esmaehitajale mitte jõukohane,
                              kui kogemust ja piisavat jupivaru pole. mul ka pole jupivaru enam, seepärast
                              on ka veninud d1-02 diil senini soolas -- pole transat saanud. vabandan.

Comment

Esmalt postitatud Jyrka poolt
                                Kaasajastamise all ma ei mõtle seda lollakat lüütide lausvahetamist.
                                PS-is küsiti kas armastan Armeenia lüüte, ei armasta aga vajaduseta välja ei vaheta, lihtsalt kahju vaadata neid kolme Estoniat mis käpardlikult ära lõhutud,
                                kusjuures viimasel just vahetatud põhimõttel: naised saunas rääkisid, asemele pandud mitte uued vaid kuskilt mahavõetud ja kui parajat mahtuvust ei leidnud siis kaks kokku pandud, kusjuures vahetamist vajavad 200,0 kaitsetes alles jäänud.
                                Est UM 010-s ei ole signaaliahelas ühtegi lüüti , lisaks lahtine sisend.
                                Est UM 010 kõige suurem vajakajäämine on liiga õhukese fooliumiga trükiplaat, ei sobi jootmise õppematerjaliks.

Comment

Working...
                                X