Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Estonia 010.

Oskab keegi öelda, milleks on Estonia eelvõimul nupp -20db? Ma saan aru, et võtab heli vaiksemaks, aga milleks

Comment

milleks milleks... nuh kui muusika ikka kõvasti käib ja vaja kellekagi rääkida hetkeks siis võtdas sellega tümmi vaiksemaks aga et heli tugevus pärast sama oleks siis ei ole vaja volüümi nuppu kasutada
      Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Esmalt postitatud meloman poolt
        On saand seda Estoniat paar päeva kuulata ja pole ta helil viga midagi. Ei tea miks ta algul viletsat häält tegi, võib-olla kaua seisnud. Võrdlesin teda oma Yamaha ressiga ja heli poolest ta talle küll alla ei jää, kui siis ainult võimsuse poolest. Ja lollikindel lõppvõim on tal ka. Paar päeva on saanud teda nõutud 8oomiste asemel 4oomistega kuulata, nii, et indikaator punaseni välja läheb ja ainult nats leigeks läheb. aga võimsuse probleem laheneb ka varsti, eks siis näe, mis häält ta teeb. Kunagi sai Yamahal lüliti 8oomi peale lülitatud ja 4oomised S 90 taha pandud, viie minutiga oli korpus tuline.
        Alati pole vaja võimsust juurde.Pigem on kõlarite tundlikkust vajaka.Olen kindel, et mul 2x2,5W võimenid Laney CT15 kõlaritega teeb helirõhus mõlemale variandile ääLihtsalt üks loll kommentaar...aaga tõsi
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Cheopps poolt
          Alati pole vaja võimsust juurde.Pigem on kõlarite tundlikkust vajaka.Olen kindel, et mul 2x2,5W võimenid Laney CT15 kõlaritega teeb helirõhus mõlemale variandile ääLihtsalt üks loll kommentaar...aaga tõsi
          Selles ma ei kahtlegi, lihtsalt sai ressi ja Estoniat võrrelda. Praeguseks mängib Estonia ka 4 oomiste kõlaritega, on võimsamaks tehtud ja teeb üldse ilusat häält.

Comment

Working...
          X