Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 010.

Tere! Sattusid minu kätte Estonia eel- ja lõppvõimendi. Mõtlesin, Et huvi pärast proovin, mis häält teevad, aga ühtki heli sealt ei tule ja lõppvõimul põleb punane kaitsetuli. Kui lülitada enne sisse võim ja siis kõlarijuhe ühendada tuli põlema ei hakka, aga kõlarist kostab vaikset urinat. Kui eelvõim välja lülitada kaob urin ära, kui aga hääle nuppu keerata eelvõimu indikaatorid hakkavad tööle, samas urin on kogu aeg ühesugune, kõvemaks ei lähe.

Vs: Estonia 010.

Pakun, et lõppvõim on häälestatud 8-oomile ja sinul on väiksema takistusega kõlarid. Urin viitab toitelüütidele eelvõimus. Heli tuli vaikselt kuna eelvõimus jäi sul mõni nupp sisse vajutamata, näiteks tihti on sissevajutamata nupp "kontrol istochnika" see, mis number 1 ja 2 vahel.
    viimati muutis kasutaja Rom; 16 m 2008, 19:54.

Comment

Kõlarid on jah 4oomised. Vahepeal helistasin ühele semule ja tal oli kunagi sama probleem. Ons asjale mingi lahendus olemas, et ka 4oomised kõlarid häält hakkaks tegema?

Comment

Esmalt postitatud meloman poolt
        Kõlarid on jah 4oomised. Vahepeal helistasin ühele semule ja tal oli kunagi sama probleem. Ons asjale mingi lahendus olemas, et ka 4oomised kõlarid häält hakkaks tegema?
        On ümberhäälestatav küll, kuigi see kõige õigem lahendus vast pole aga see selleks. Selleks vaja siiski mingitki ettekujutlust elektroonikast, takisti või paar, tinutuskolb + muu vajalik ja kaks sirget kätt.

Comment

Üldiselt ümberhäälestamisega ma ise ilmselt hakkama ei saa. Aga minu arust oleks see ka üks variant. Nimelt on mul kõlaritel sisendid kahele võimule. Ühed juhtmed jäävad sinna, kus nad on, teised lähevad Estonia taha ja juhtme ning kõlari vahele 4oomine takisti. Peaks nagu toimima või mis?

Comment

Esmalt postitatud meloman poolt
            Üldiselt ümberhäälestamisega ma ise ilmselt hakkama ei saa. Aga minu arust oleks see ka üks variant. Nimelt on mul kõlaritel sisendid kahele võimule. Ühed juhtmed jäävad sinna, kus nad on, teised lähevad Estonia taha ja juhtme ning kõlari vahele 4oomine takisti. Peaks nagu toimima või mis?
            Tööle hakkab küll. Oma esimese estonia kasutasin samamoodi 4-oomiste S90-te taga, kuni lõppvõimu ette võtsin (oh sa juudas sellest juba 15a. möödas).

Comment

Panin kaks kõlarit kokku, nii, et sain 8oomi ja hakkas tööle. Ainult, et urin jäi ikkagi alles. Aga muidu teeb päris hesd häält. Võrreldes mingi U101-ga, siis Estonia on ikka kahe peajagu üle.

Comment

see sul esimene estonia nagu ma aru saan mul oli sama jama et urin sees aga vahetasin eel võimu toite lüüdid ära ja asi oli kadund
                Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Üks variant on kõlarid sisselülitamise ajaks küljest võtta.
                  Maailm oleks puhas ja süüta
                  kui poleks õllejogurtit
                  - Õ.Õ.

Comment

Teisipäeval tellin uued lüüdid ja vahetan ära. Aga mind huvitab selline asi, et kas seda kaitset ei saa maha võtta ja 8oomiste asemel 4oomised kastid taha panna. Kui täisvõimsusega ei kuula ei tohiks temaga midagi juhtuda. Tahaks lihtsalt teada, mis häält ta teeb. Ma mõlemat kanalit eraldi kuulasin, aga nii ei saa midagi aru.

Comment

Soetad endale veel ühe paari samasuguseid kõlareidVõi siis panedki kõlarijuhtmetele tumbleri vahele
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Sai vahetatud lüüdid ja urin kadus ära, aga ei meeldi mulle see heli mitte sugugi ja võimsust on tal minu jaoks vähe ning kõige lõpuks pole mul selliseid kõlareid mis talle sobiksid. Siin foorumis on aga palju asjalikke ja tarku inimesi, kes võimudega tegelevad. Kui kellegil on huvi võib ühendust võtta 55 654 759.

Comment

Üsna loogiline et heli ei meeldi. Vaata sul ju kaks filtriga kõlarit jadas. Mulle näiteks mõjub väga häirivalt isegi kui pelgalt kaks avaribavaljuhääldit jadas ühendatud on. Üks toimib teise suhtes filtrina, mille parameetrid hakkavad sõltuma ka helivaljusest - vääga põnev kombinatsioon....
                          Võimendi töötab enam kui adekvaatselt enamiku kuulajate jaoks.
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

Comment

Polnud mul kuulamise ajal midagi jadas. Mõlema kanali taga oli kõlar.

Comment

On saand seda Estoniat paar päeva kuulata ja pole ta helil viga midagi. Ei tea miks ta algul viletsat häält tegi, võib-olla kaua seisnud. Võrdlesin teda oma Yamaha ressiga ja heli poolest ta talle küll alla ei jää, kui siis ainult võimsuse poolest. Ja lollikindel lõppvõim on tal ka. Paar päeva on saanud teda nõutud 8oomiste asemel 4oomistega kuulata, nii, et indikaator punaseni välja läheb ja ainult nats leigeks läheb. aga võimsuse probleem laheneb ka varsti, eks siis näe, mis häält ta teeb. Kunagi sai Yamahal lüliti 8oomi peale lülitatud ja 4oomised S 90 taha pandud, viie minutiga oli korpus tuline.

Comment

Working...
                              X