Teade

Collapse
No announcement yet.

Infot Kenwood KRF-V4550D kohta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Infot Kenwood KRF-V4550D kohta.

Mõltesin,et võiks midagi uut proovida . Hetke Amfiton Y-101-3 on juba suht kaua teeninud mind.
    Hirmus tahtmine oli puldiga asja saada. Siis jäi see kenwood ette. Aga, nüüd paar küsimust. kas ta mängib ka stereos? nagu ise aru sain, siis mängib küll 4-8 oomi.

5x80w on arvatavasti bs, aga 2x80w rms on vist umbes isegi võimalik?
    ning, nüüd veel siuke küsimus,et kas selline resiiver võib olla parema heliga ,kui see vana amfiton, mille helil ka väga viga pole?
    Kõlariteks S-90.

Vs: Infot Kenwood KRF-V4550D kohta.

Esmalt postitatud Robska poolt
    aga 2x80w rms on vist umbes isegi võimalik?
    ning, nüüd veel siuke küsimus,et kas selline resiiver võib olla parema heliga ,kui see vana amfiton, mille helil ka väga viga pole?
    Kõlariteks S-90.
    Kui mõni aeg tagasi proovisin Amfitoni asemel Pioneeri (A-209R), siis muutus heli küll tublisti, kõlariteks olid toona S-50B.
    Bass muutus nõrgemaks, kuid see oli hea, sest ennem bass kumises, Pioneeriga muutus bass veidike löövamaks ja täpsemaks.
    Minu jaoks ongi see vene ja odavama otsalääne võimude põhiline heliline erinevus.

Kesksageduses ja kergetel isiklikult suurt vahet ei kuulnud, aga selles oli suur osa minu üpriski treenimata kõrvadel.

Aga võta ta käest ressiivrit kuulata, eks oma kõrv on ikka kuningas.
    Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

resiiver on minust kerge ~250km kaugusel, ja ainuke võimalus hetkel aint post. vaevalt ta seda nii väga kuulamiseks nõus saatma.
      bass nõrgemaks? hmm, noh, sitta kah, eks seda saab eq-ga asendada, mis pole küll parim variant,aga põhiasi, et kõrvale meeldiv oleks. Ärge nüüd arvake,et mul kogaueg eq igatpidi sätitud vms. ei, täitsa off igaltpoolt.

edit: aga, et resiivreid saab siis stereona ka ikka kasutada, eks?
      see hetkel suht põhi asi. No, ise küll hetkel loodan, ja usun,et heli on parem, ja eks kui müüa kätte saan, siis saab uurida.
      Seni võite veel kirjutada midagi.

edit2: seda ka,et rohkem kõlareid pole mul olnud, kui S-90( teises toas on mingine pioneeri keskus, mis oli kunagi väga tegia,aga tolle heli jääb alla minu süsteemile ). S-90-tel veel vatiini lisatud, ning juhtmed kõik uued.
      Nikko8085-ga oli küll helil vahe sees kenasti. Midagi kõrv siiski kuuleb =P.

Comment

Ei mina tea teie vahemaid, kui te ei kirjuta profiili oma asukohta.

Eks ta ikka mängib ka stereos.

Sellega peaksid sa kursis olema, et odavama otsa stereovõimendi sobib muusika kuulamiseks oluliselt paremini, kui ka natuke kõrgema hinnaklassi 5.1 ressiiver. (lülitatud stereo reziimi)
        Kui kodukino aretama ei hakka, siis ei oleks mõtekas maksta ebavajalike vilede eest.

Aga kuna see ressiivri pakkumine on üpriski soodne ja kiire otsinguga ei leidud samas hinnas (1500.-) lääne stereovõimu müügil olevat, siis ei oska midagi konkreetset soovitada.

Osta.ee-s jäi silma üks Technics-i ressiiver, millel küll volüümi nupp puudu, kuid muidu väidetavalt töötab, alghinnaga 1.-
        Kui tahtmist ja viitsimist on, siis võid üle vaadata:
        http://www.osta.ee/index.php?fuseact...nfo&id=2853441
        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Hmm. Ma ka ei teagi hetkel. Üks hea asi on pult .

Pärast on sama pettumus, nagu oli 2.1 kõrgema otsa creative kõlaritega( 2.1 kallimaid, poes 3k, aga mängisid ikkagi sitemini, kui S-90 ja nikko8085).

samas on see nikko8085 ka resiiver

no, viitsib keegi veel lollile selgitada midagi vms?
          müüa lubas paar pilti ka teha, ja siis vbl kannab raha.
          viimati muutis kasutaja Robska; 19 m 2008, 14:40.

Comment

Working...
          X