Teade

Collapse
No announcement yet.

50 um-104c, up 003c

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

50 um-104c, up 003c

Tere! kas on kedagi lääne-virumaalt, rakvere lähistelt kadrinast või selle lähedusest, kes aitaks mul nendest võimudest jagu saada? alustades ühendamisega, tegemist siis radiotehnika võimudega, ise ei jaga selle tehnikast midagi, seega ei oska ütelda, kas need on töökorras või mitte.
    üks peaks olema eel- ja teine lõppvõimendi. tahaks need koos tööle saada, ise oskan ainult niipalju, et ühendan kõlarid ära ja panen juhtme seina aga seal taga on niipalju auke, et ma ei julge ise puudutada neid, äkki kärsatan kokku.
    kui vaja, lisan pilte!
    ette tänades
    need nimed on pealkirjas võimudelt maha kirjutatud, mina ei tea, mis need tähendavad

Vs: 50 um-104c, up 003c

Markeeringu järgi pole need radiotehnika vaid Amfiton. Kui lisad pildid nii eest, kui tagant saaksin joonistada juurde kuhu, mis juhe ja mis asendisse mis lüliti.

Comment

aa jah vabandust, täna sain need võimud ja ei märganud, et selline nimi seal peal kirjas on, pildid mõne minuti pärast!

Comment

nii, mõlemad võimud töötavad nüüd, aga välja ilmus uus mure, nimelt siis vasakpoolne kõlar ei tööta, milles võib viga olla?

Comment

nüüd siis selline jama, et kui umbes pool minutit kuulata, siis järsku tuleb hull ragin ja on/off led kustub ära, lülitan võimud välja ja uuesti sisse tagasi, sama jama täpselt jälle, ei tea, milles viga on keegi?

Comment

Läbivaatamata küll ei oska esimese hooga midagi oletada. Ilmselt on targem keegi pädev samakandi mees leida, kes üle vaataks.

Comment

nii, tõstatan siis teemat, et kas keegi oleks nõus vaatama need 2 võimu mul üle, sest praegu mängib ainult üks kanal ja mul ei ole ka vajalike juhtmeid, et kontrollida nende korrasolekut, st. et mul on enamus juhtmeid puudu, pmst olemas on ainult see juhe, millega neid kahte võimu ühendada. ise ei oska ma nendega midagi teha, ma elan kadrinas, aga tallinnasse viimine ei oleks probleem, kuna vend sõidab iga nv tallinna vahet ma ei tea, kas keegi sai teksti sõnumile pihta, aga lühidalt: oleks vaja teada, kas võimendid on korras, aga endal ei ole vajalikku juhet, et ühendada mp3 või arvutit nendele taha

Comment

Saada privasse oma koordinaadid,olen sealtkandist,vaatan üle ning sean töökorda.

Comment

elan Kadrinas, aga ma ei tea, millal mul vaba moment on. saaks ka nii, et ma võtan need kaasa ja tulen ise teie juurde?

Comment

Sobib,helista 5655795 ning lepime aja kokku.

Comment

nii, vabandan Aivari ees, kuna ei ole ühendust võtnud temaga. Põhjus on see, et leidsin tuttava, kes vaatas need üle ja ostsin ka oomipoest normaalsed juhtmed. võimendid teevad igatahes väga head häält ja kõik funktsioonid töötavad
                      terv, Peeter

Comment

OT, aga härrasmeeste juttu on tunda. Edu ja tervist!

Comment

kiita ei ole midagi, vabandamine on elementaarne
                          praegu on järele ühendatud vanad kaheribalised mingid x vene firma kõlarid, igatahes taga on kirjutatud selline kood, nagu 6 AC-2. mõne aasta eest olid estonia 35 AC-021 kõlarid aga nüüd oleks vaja jälle mingisuguseid vähe paremat laadi kõlareid. ise mõtlesin s90-te peale, või on kellegil midagi paremat soovitada? oleks tore, kui hind jääb sinna 1k kanti.
                          viimati muutis kasutaja peeteron; 02 m 2008, 22:25.

Comment

S90 on minu isikliku arvamuse järgi kehven Estoniast, 35AC-021'st.

Comment

estoniaid ei ole enam alles, kuskilt eriti saada ka enam ei ole, kõik hoiavad endale...

Comment

Working...
                              X