Teade

Collapse
No announcement yet.

Erinevate ruumide koos ja eraldi võimendamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Erinevate ruumide koos ja eraldi võimendamine?

Aktiivid on need kõlarid kuhu tuleb line out, pmst arvutikõlarid.

Et kui korteris viibib rohkem kui üks inimene, oleks ju meeldiv igas toas eraldi nuppu keerata.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Onkyo 600-seeria AV ressiivrid võimaldavad kasutada "zone 2" süsteemis kahte eraldi ruumi kõlarikomplekti - ühes ruumis kodukino 5.1-7.1 ja teises stereo. Ressiivrit ja tema Zone 2-s kasutatavat funktsionaalsust saab ka eraldi IR-ga juhtida - näiteks nn elutoas vaadatakse DVDlt filmi/kuulatakse muusikat ja teises toas stereokõllidest kuulatakse ressi kaudu raadiot. Ress'il 2. tsooni (toa) jaoks eraldi IR-väljund, et sinna ühendada teises toas asuvat IR vastuvõtjat (tuleb eraldi muretseda). Teisel juhul peab käima ressiivri juures (näiteks helitugevust) käsitsi reguleerimas.
      Paraku sellisel süsteemil ka väike jõnks sees - kas ainult Onkyol või ka teistel ress'del, ei tea - nimelt Zone 2 kõlarite (ainult stereo) kasutamisel/sisselülimisel lülitub kodukino kõlarikomplekti 5.1 - 7.1 heli stereoks. Seda saab ka vältida, kui Zone 2 (nn väikse) kõlarikomplekti heli võimendada eraldi võimuga (selleks ka ress'il olemas pre-out zone 2 võimu jaoks).

Comment

Enn, ega väga vale ei ole, aga täpsustan.
        Kui Zone2-s kasutada eraldi stereovõimendit, siis esimeses ehk põhikuulamiskohas saab kuulata 7.1 heli.
        Kui Zone2-s eraldi võimendit pole, siis ühendatakse selle kõlarid Surround Back klemmide alla ja põhiruumi jääb 5.1.
        Vähemalt minu masinal on küll nii ja mingit stereosse lülimist ei toimu põhiruumis.

Ettevaatust mahukas!! Manuaal
        Minu DIY blogi
        <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

aitüma vastuste eest! vaatsin, et saksamaalt saaks tõesti pea poole soodsamalt, aga pole eriti pealehakkamist, et seda niiviisi kätte saada.
          muide, ma pole enesele siiani päris selgeks teinud, mis vahe on nt 5.1 ja 7.1 süsteemil? kui ühte ruumi jääb 5.1 siis kas see tähendab, et mingid kõllid ei mängi või on mingi osa helist kadund?

Comment

mille poolest erineb 5.1 süstem 7.1 süsteemist?
            kui 5.1 süsteemi korralik paigaldamine ja reguleerimine on paras peavalu,siis 7.1 on juba krooniline migreen

Comment

tegelikult võib su kommentaaris täitsa see asi sees olla, miks ma üldse olen natuke kahelnud selles, et kas väide, et "mida uuemate viledega, seda parem" on õige. et kõik efektid, mis on tänapäeva masinates olemas, kas nad omavad ka praktilist väärtust.

Comment

ok olgu siis effektidega kuidas on. aga põrkaks korra denoni valda tagasi. nimelt, kas võib öelda, et helikvaliteedilt (watte on tal igatahes rohkem) on see stereoressiver http://www.denon.ee/?op=body&id=15&cid=44&cgid= vähemalt sama hea kui see stereovõim http://www.denon.ee/?op=body&id=16&cid=150&cgid=?

Comment

Working...
                X