Sooviks asjatundjate arvamust nende kahe võimendi kohta. Head ja vead. Kumba osta?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Denon PMA1500AE ja Onkyo A9755
Collapse
X
-
Vs: Denon PMA1500AE ja Onkyo A9755
Väga sarnased võimendid nii disainilt kui ehituselt ning usun,et ka soundilt! See denon küll kindlasti populaarsem kuna igasuguste kampaaniate ja eisadega pärjatud ning üles poputatud kuid neid ei saa tõena võtta
Ei usu,et siin keegi neid koos võrrelnud on (aga kes teab) soovitan sul endal kuulata ja otsustada milline rohkem meeldib!
Kummagi kohta pole muidu halba sõna öelda!
-
noh mul on nt too denon. kahjuks pole korralikke kõlle taha old võimalik osta, sest võim oli kallis, nii et hetkel on s-90 taga ja noh minu väikses ruumis (20m2) on see võim küll liiast. et kui umbes 35% volüümi on peal siis toas olla ei saa. nii et isegi kaks korda suuremas ruumis on tal veel väga palju võimu üle, mistõttu mõtlen, et oleks võind osta lahjema võimu ja siis oleks paremad kõlarid ka ehk saand. aga noh kunagi ei tea mis ruumides sellega kuulama võib hakata. ja parem võimsam kui mitte nii võimas.
Comment
-
vot ei oska võrrelda jah. muidu on mul üldse välja lülitatud see nupp, kust regullitakse treble ja bass. ja ega ei ole torkind sealt suurt, kõrva eriti ei häiri. kõlarid ise on juustud, need häirivad rohkem.viimati muutis kasutaja demo; 06 m 2008, 20:53.
Comment
Comment