Teade

Collapse
No announcement yet.

Y-101 indikaator valetab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Y-101 indikaator valetab

Ahoi teile üle pikema aja
    Suve lõpupoole muretsesin endale Radiotehnika võimendi Y-101. Usun, et seda pole lähemalt vaja kellelegi tutvustada. Teada tuntud tööloom. Kuid tal tekkis mitu häda. Esimene ning kõige lihtsam oli selline, et peale sisselülitamist hakkas ta mul vilistama vastikult. Interneti nõu ja sõbra jõuga sai leitud ka viga ning see ilusti lahendatud. Nimelt otsustas grammofoni võimendi ära surra. Tuli siis lihtsalt võim lahti võtta ning see väike karp välja kruvida seest. Ja oligi jälle tore.
    Siis tekkis aga teine mure- kõlari indikaator, mis näitab vasaku kanali heli, on tegelikust poole väiksema näiduga. Kõlarid, mida kasutan, on ise täiesti normaalsed tegelased. 50watised Mirsch'id, praktiliselt analoogsed S90'tele.

See küll ei häiri nii väga, kuid siiski huvitaks teada, miks ta ühte kanalit mulle valesti näitab.

Vs: Y-101 indikaator valetab

oled kindel,et valetab vasak?järsku valetab hoopiski parem?või ei valeta kumbki,ja indikaator näitab lihtsalt reaalset seisu?

Comment

Olen täiesti kindel, et just vasak valetab, sest parem näidik on varem samamoodi liikunud. Ma usun siiski, et indikaator valetab, kuna kõrvaga oleks kuulda, kui üks kõlar teisest poole vaiksemat häält teeks.

Comment

keera siis näit silma järgi võrdseks ja asi lahendatud

Comment

No balans on igati korras.

Comment

Kui see viga tekkis "iseenesest ajapikku" ja kõlaritest tuleb heli võrdselt siis vaheta indikaatori plaadil lüüdid ära, neid seal kas 2tk. või 4tk. olenevalt tüübist.

Comment

Kust ma neid sobivaid lüüde osta saan? Ja mille järgi valida vastav?

Comment

Osta saab igast normaalsest elektroonika poest, näiteks: tevalo, serigo, westbalt, oomipood. Valid mahtuvuse järgi, pinge võib suurem olla.

Comment

Working...
                X