Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis amfitoni mudel see on?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis amfitoni mudel see on?

Tegin teema, kuna leidsin selle võimu kohta niipalju erinevaid andmeid, et ei saanud sotti.. küll 25y-002C ja küll 25y-202C ja kuskil kirjas veel, et 2x30W (http://yauza.ccs.ru/amfiton.htm) ja võimu enda peal on üldse, et 50y-202C, andmetest veel, et (1A kaitse, 220V 190W) .. panin pildid ka:
    www.zone.ee/matt/1.jpg
    www.zone.ee/matt/2.jpg
    www.zone.ee/matt/3.jpg
    Täh!

Vs: Mis amfitoni mudel see on?

küllap on tegu amfiton 002 hilisema väljalaskega.üldjuhul on nominaalvõimsus 2*30W (max võimsus võib küündida kuhugi 40-50W lähedale)

Comment

ahnii.. et siin see 25Y ... ei tähenda võimsust 25W kanalile..
      ja et 002? selle järgi peaks klassi üle ka otsustada saama eksole?

Comment

0**tähendab kõrgklassi.25 on nominaalvõimsus,kuni selle võimsuseni peab olema tagatud kõrgklassi nõuetele vastav helikvaliteet(kontrollitakse siinusega).edasi on veel 1/4;1/5 jagu varuvõimsust

Comment

Esmalt postitatud matt poolt
          Tegin teema, kuna leidsin selle võimu kohta niipalju erinevaid andmeid, et ei saanud sotti.. küll 25y-002C ja küll 25y-202C ja kuskil kirjas veel, et 2x30W (http://yauza.ccs.ru/amfiton.htm) ja võimu enda peal on üldse, et 50y-202C, andmetest veel, et (1A kaitse, 220V 190W) .. panin pildid ka:
          www.zone.ee/matt/1.jpg
          www.zone.ee/matt/2.jpg
          www.zone.ee/matt/3.jpg
          Täh!
          Väike teemast kõrvalekaldumine:
          Nagu ma arusaan pildilt, et sul tuleb arvutist sinna heli sisse..aga ma ei saa päris täpselt aru mis pessa...kas tuuneri omasse?

EDIT:
          Okei jah, sain aru nüüd. Mul endal sama võim..ühendasin teistmoodi tavaliselt aga nüüd sinu pildi järgi sain asjale pihta, kuidas tegelikult käima peaks.
          viimati muutis kasutaja Greg; 17 m 2008, 21:24.

Comment

Working...
          X