Teade

Collapse
No announcement yet.

Odissei y 010 ja pisivead

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Odissei y 010 ja pisivead

Tere!

Mõni aeg tagasi sai kõnealune võim ostetud ja kõik töötas üsna kenasti, ent nüüdseks on ilmnenud mõned probleemid:

1. Pärast sisselülitamist teevad kõlarid alustuseks alati väikese paugu. Seni olen asja lahendanud nii, et lülitan lihtsalt kõlarid alles veidi pärast käivitamist taha, aga nüüd mõtlesin, et kui juba parandamiseks läks, võiks asja korda teha.

Kunagi lugesin kellegi analoogsest probleemist ja siis kahtlustati minu mäletamist mööda mingeid lüüte, aga võin ka eksida.

2. Probleem, mida ma ei osanud probleemiks pidadagi. Nimelt teeb võimendi kerget urinat. Mitte läbi kõlarite, aga iseseisvalt. Kuna see kuulamist ei sega, on probleem seni tähelepanuta jäänud, aga siin ringi kolades tekkis mul tunne, et tegemist on siiski veaga (toiteplokis?) ja mitte normaalse nähtusega.

3. Võimendi taga on üks sisendauk, kuhu ma ühendasin vinüülimängija. Kõik on muidu vahva, ainult et heli tuleb korraga ainult ühest kõlarist, sõltuvalt sellest kuhu balanss on sätitud. Kui vajutada reverse nuppu, siis vahetavad kõlarid edukalt kohad ja mängima hakkab teine kõlar. Kahekesi korraga nad aga häält teha ei oska.

Teiste sisendaukude puhul (need, mis on küljel), seda viga ei ole ning kõik töötab.

Kas eelpool kirjeldatud probleemid on midagi sellist, millega tasuks ise tegeleda, arvestades et kogemusi pole just palju? Tõsi, jootmisega saaks ilmselt hakkama küll

Olen siit lugenud, et odissei on suhteliselt keerulise ülesehitusega, aga samas on endal huvi midagi juurde õppida ja probleemidest jagu saada.

Kui ise nendega tegelema hakata kindlasti ei tasu, siis oskate ehk osundada mõnele usaldusväärsele eraisikule või firmale Tartus, kes seda võimu parandada mõistaks?

Kaur
    viimati muutis kasutaja kaurman; 24 m 2008, 10:28.

Vs: Odissei y 010 ja pisivead

1) Kõlarite kaitse töötab üldse? Peale sisselülitamist paar sekki hiljem relee teeb klõpsu?
    2) Trafo uriseb. Normaalne nähtus odissei puhul.
    3) Kui küljepealt on kõik OK, siis peaks tagant ammugi olema. Uuri pinouti.
    Kolakoguja

Comment

Relee teeb klõpsu küll, aga minu arvates ebatavaliselt kähku ehk pea kohe pärast sisselülitamist.

Comment

1) kaitse skeemis ilmselt lüüdid vaja pensile saata
        2) üsna tavaline odissey kohta, kuid veidi annab vähendada, kui kiskuda trafo pealt kaas maha (vajab päris suurt lahtivõtmist) ja pingutada trafot kokku tõmbavatel vitsadel mutreid, ning kokku pannes kasutada kummist seibe. Protseduur nõuab palju kannatlikust ja suurt tahet pusida aga teostatav.
        3) vinüüli eelvõim vajab remonti
        viimati muutis kasutaja Rom; 24 m 2008, 21:05.

Comment

Pead kasutaja Rom kätte parandusse andma.Sai tema käest soetatud selline isend ja kui vöimendi muuskiat ei mängi parajasti on sel täielik hiirvaikus!
          viimati muutis kasutaja sill; 24 m 2008, 21:02. Põhjus: täpsustus

Comment

Working...
          X