Tervist.. mure sääsugune,et vedeles paar lm3886 klotci ja kaks 50V 10000uF korralikku lüüti ning tegin siis neile kahele klotsile ühise trükkplaadi.Samale plaadile siis lüüdid+dioodisild,aga jama on selles,et väljunditest kostub võrgumüra.See ei tulene mitte kehvikutest lüütidest vaid millestki muust.Nimelt kas siis nn potensiaaliühtlustus või mis seal olla võib.Kui viin eraldi juhtmega(jäme) mõlema klotsi juures olevad maaühendused kokku,siis jääb jõrin umbes poole vaiksemaks(ära ei kao).Kui + või - lisajuhtmega aitan,siis see jõrinat ei vähenda.0,1uF keraamiline klotside toitejalgadel ei päästa ka midagi.Läpakas ja võimendi maandatud ei ole.Proovisin ka sedasi,et tõmbasin läpa toite tagant ära,aga see ei mõjutanud midagi.Siis jääb asi perfektselt vait,kui ühe kanali sisendjuhtme järelt ühendad.Kuidas ma siis sellest jamast vabaneda saaks? Kas peaksin kõik toiterajad paksu tinaga üle vedama ja lootma,et jääb vait või saab ka kuidagi ilusamini seda lahendada?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Lm3886 võimul võrgumüra.
Collapse
X
-
Vs: Lm3886 võimul võrgumüra.
maandusega tekib mingi sõlm sul seal.Sisendi maa peaks minema eraldi üldmaaga kokku.Mõlema kanali maandus samamoodi eraldi juhtmetega üldmaaga kokku.Siis peaks mure lahenema...The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
-
Esmalt postitatud Cheopps pooltmaandusega tekib mingi sõlm sul seal.Sisendi maa peaks minema eraldi üldmaaga kokku.Mõlema kanali maandus samamoodi eraldi juhtmetega üldmaaga kokku.Siis peaks mure lahenema...otsija
Comment
-
Mul jõrises mu tda2040 stereo. Kah hulka aega otsisin viga. Aitas tiba, kui panin korralikud juhtmed aga ikka jäi jõrisema. Siis ehitasin väikese konde+takisti mõlema sisendi ette ja kohe täielik vaikus.Sesmõttes, et undamine kadus ära, mitte et enam midagi sealt ei tulnud ja igaksjuhuks mainin, et peavavalgus lambi juures ta kah tahab suriseda, et juhul kui sul äkki seal mingi halogeen valgusti lauapeal põleb, siis see võib surinat tekitada.Condemn the hive.
Comment
Comment