Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia-ym-010 ja estonia yp-010 ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: estonia-ym-010 ja estonia yp-010 ühendamine

mul on radiotehnika 35 ac´d jadasse ja bass hakkas räigelt plärisema. Kas ma panin midagi valesti või ei saa neid kõlareid jadas normaalselt mängima panna?

Comment

Vs: Luban, et enam siin foorumis sõna ei võta.

Tere. tegin juhtme sama skeemi järgi ei mõhkugi ei toimi või olen siis kõikse l...m siin foorumis. Kui on võimalik, et keegi joonistab nagu l....e skeemi kuidas juhet teha, milline juhe kuhu tinutada.

Comment

Postis number 20 sellessamas teemas on väga hea joonis kuidas juhet teha ja milline juhe kuhu tinutada.

Comment

Nüüd küll imelik lugu, nimelt

arvuti helikaardile ei anna 010 lõppu taha panna otse
          ilmselt see kontrollpinge vms , mis kontrollib pulka arvutitaga pesas käivitab võimendis zašita ... ons. võimalik? või mis jamaseeon
          pulk telefonis on kõik korras ...
          kas peaks proovima:
          HDMI monitori ja sealt heli välja? krt ei viitsi nende juhtmetega ringi roomata

Comment

Vs: Nüüd küll imelik lugu, nimelt arvuti helikaardile ei anna 010 lõppu taha panna ot

> ilmselt see kontrollpinge vms , mis kontrollib pulka arvutitaga pesas käivitab võimendis zašita ... ons. võimalik?

Ei ole võimalik nagu pole võimalik ka aru saada, mis pulk on "arvutitaga pesas".

> või mis jamaseeon

Jamaseeongi!

> pulk telefonis on kõik korras ...
            > kas peaks proovima:
            > HDMI monitori ja sealt heli välja?

Ei peaks.

> krt ei viitsi nende juhtmetega ringi roomata

Paistab, et ei viitsi ka mõelda, kuidas end teistele arusaadavaks teha.
            "Dreams are nothing more than wishes
            and a wish is just a dream you wish to come true."

Comment

Vs: Nüüd küll imelik lugu, nimelt arvuti helikaardile ei anna 010 lõppu taha panna ot

Esmalt postitatud Yxz poolt Vaata postitust

Paistab, et ei viitsi ka mõelda, kuidas end teistele arusaadavaks teha.
              Mina ka ei saanud küsimusest aru.
              viimati muutis kasutaja Rom; 01 m 2013, 22:02.

Comment

Vs: Estonia-ym-010 ja estonia yp-010 ühendamine

Küsimust (peale "on see võimalik?") ju polegi. Mida pole, seda pole. Mina ja mu koer saime aru.

Comment

Esmalt postitatud Yxz poolt Vaata postitust
                  > ilmselt see kontrollpinge vms , mis kontrollib pulka arvutitaga pesas käivitab võimendis zašita ...
                  Ei ole võimalik ...
                  krd-i tarkpea!

http://www.google.ee/search?q=EnableDynamicDevices lahendas probleemi!

Comment

Üks kiire küsimus lõppvõimendi kohta. Võimendi sisse lülitub kenasti, toite tuli põleb, kaitse mitte. Kui lülitada sisse emb-kumb kanal (A või B), siis kanali tuli põlema ei lähe, kaitsme tuli ka mitte. Aga sees hakkab klõpsima relee sisse-välja, umbes sekundise intervalliga. See ei sõltu sellest, kas küljes on sisendkaabel või kõlarid, või üldse mitte midagi. Oskab keegi arvata, milles probleem võiks olla? Tõenäoliselt mingi lihtne asi, aga ise ei oska kuskilt alustada!
                    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Mina mõõdaks esmalt kaitsesüsteemi toitepingete olemasolu ja kontrolliks kaitse lüüte. Ja vihjeks vene keele lugejatele, et on olemas selline tore raamat nagu J.P.Alekseejev "Bõtovaja radioprijomnaja i zvukoproisvodjasaja aparatura" 1994. võpusk 1201. Seal on see võim pulkadeks seletatud. Venekeelsest googlest täitsa allalaaditav.
                      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Kas kuskil Tallinnas neid võimendeid parandatakse. Kunagi jäid seisma ca 10 aastat tagasi ja enam ei saa tööle. Nüüd mõtlengi, et kas saaks kuskil lasta ära parandada või parem osta mingi 50 eurine uus võimendi näiteks Aiwa XA-003, mis peaks vist umbes sama võimas olema 2X52W 4 oomi puhul. Kui ei eksi siis Estonia 010 peaks olema 2X50W?

Comment

Aiwa XA-003 pole suurem asi asi (samas kuni 50€ raske midagi soovitada), aga vähemalt töökindlam, kui see Estonia 010.
                          Ma "vanasti" parandasin vene tehnikat, aga nüüdseks rong läinud... Soovitan proovida pöörduda kasutaja Jyrka poole, kui Estonia elustamine peaks päevakorras olema.

Comment

Estonia 010 lõppvõim 2x35W @8Ohm.
                            Eelvõim originaalis suht kehva heliga aga lõpp täitsa OK. Ise lasin oma komplekti modifitseerida Tallinnas foorumikasutaja hgTafka poolt. Tegi head tööd ja eelvõimu heli hoopis selgem ja parem kui enne. Tema üks blogi ka: http://tfkaudio.blogspot.com/2012/09...pvoimendi.html

Comment

Minul on selline probleem, et kui ma ühendan lõppvõimu eelvõimuga ja lülitan eelvõimu sisse, siis põlevad 2A kaitsed läbi ja kaitse elektri paneelis läheb ka läbi. Ei teqa mis võiks probleem olla.

P.S olen 13 aastane.

Comment

Samm 1: kas eelvõim ilma lõputa teeb sama? 10A kaitse kilbis viitab juba lühisele kohe võrguotsas: trafo,lüliti, juhtmed. Võta lahti, kontrolli. Kui lõppvõimuga oleks mingi faasikonflikt, siis katssaks ka see audiokaabel. Paras esimene harjutustöö. Vaata üle.

Comment

Working...
                                X