Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha RX-V1800 vs Onkyo TX-SR805

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha RX-V1800 vs Onkyo TX-SR805

Tere kõigile,
    väike sissejuhatus: olgugi, et alles praegu registreerusin foorumi kasutajaks ja see on mu esimene postitus, olen siinse foorumi sisuga tutvunud ja teemadel silma peal hoidnud juba paar aastat. 3 kõlarit ise valmis ehitanud, siinseid postitusi lugedes ja kommentaare jälgides.
    Nüüd siis asja juurde. Hetkel kasutan muusika kuulamiseks ja filmide vaatamiseks Yamaha ressiiverit RX-V350. Soov on edasi liikuda ja muretseda väheke parem aparaaat. Nagu pealkirjast välja võib lugeda on finaalis sõelale jäänud nimetatud mudelid. Onkyol on kohe kohe välja tulemas uus mudel 806. Seda võib ka soovitada ja välja tuua plusse ja/või miinuseid miks või kas ta on parem kui mudel 805. Kuigi eelkõige ootan kommentaare kas parem on Yamaha või Onkyo.
    See ka veel, et umbes 70% ressiiveri tööl oleku ajast on ta hõivatud muusika mängimisega ja ülejäänud aja filmidele helipildi tekitamisega.
    Lisan ka lingid:
    Yamaha - http://www.yamaha.com/yec/products/p...1&CTID=5000300
    Onkyo - http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=867
    Huviga kommentaare ootama jäädes

Vs: Yamaha RX-V1800 vs Onkyo TX-SR805

Maatriksis nr 8 resiivrite testis hinnaskaalal kuskil 25 000
    on järjestus selline
    1. Denon AVR3808
    2-3.Onkyo TX-SR875
    2-3.Yamaha RX-V3800
    4.NAD T765
    Soundi poolest pidavat Denon vaieldamautult kõigist üle olema,
    Onkyo "helikvaliteet on ühtlane ja vigadeta ei tekita äkilisi reaktsioone"
    yamaha "helis pole midagi esiltõstmist väärivat ja ka häirivat mitte"
    -NAD pidavat rõhutatud madala ja teravate kõrgetega olema pigem elekrtoonilise muusika jaoks.
    Ehk on abi, seadmed küll millest minu postis on tiba kallimad, aga vahe vast puhtalt mingites pisikestes lisades ? ei tea.

PS. soundshopis päris hea allahindlused.
    viimati muutis kasutaja MK; 19 August 2008, 10:22.

Comment

...seda et vaata natuke siin foorumites ringi - nii mitmedki on jõudnud lõpuks järeldusele, odavam ress + korralikum stereovõim, on kvaliteetsem lahendus (muusikakuulamise seisukohalt) kui kallis ress. Näiteks siis ress 6k+stereovõim12k vs. ress 18k.
      Eeldab siis mugava toimimise nimel, et ress omaks esikõlaritele eelvõimu väljundit (pre out). Näiteks soodukaga saaks suondshopist Yamaha RX-V661 6k kätte.
      No ja siis stereovõimu otsimine, on juba huvitavam tegevus
      -

Comment

Välja toodud resiiverite järjestus on huvitav. Välja toodud nimekiri on jah kraadi võrra kõrgem kui minu poolt seatud hinnklass lubaks. Ülevaate sellest saab. Ega kallima ja natuke odavama vahe väga suur ole. Mõned lisafunktsioonid ja tibake rohkem võimsust. Ega vist korteris seda võimsust nagu nii ära kasuta?
        Olen ise ka mõelnud eraldi võimu ja resiiveri peale. Arvan, et minu kõrva jaoks on piisavalt hea ka resiiverist tulev stereoheli. Ei tea kas minu kõrv teeb vahet 12 000 kroonisel võimendil ja 18 000 kroonisel ressiiveril???

Comment

Võimsuste poolepealt korteris niipalju, et filmide vaatamisel stereo võimendi 2x50W ja kesise tundlikkusega kõlarid on piisav.Muusika kuulamiseks piisab madalamastki võimsusest(dünaamika väiksem).Kesise tundlikkusega kõlarid = 87...91dB.

Kui kasutusel kõrge tundlikkusega kõlarid(95 ja üle) siis piisab stereovõimendist 2x30W(enamasti isegi 2x10W on palju).Resiiverite puhul on pilt teine, milledele minu mõttemaailm veel ei küündi
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Larry poolt
            Välja toodud resiiverite järjestus on huvitav. Välja toodud nimekiri on jah kraadi võrra kõrgem kui minu poolt seatud hinnklass lubaks. Ülevaate sellest saab. Ega kallima ja natuke odavama vahe väga suur ole. Mõned lisafunktsioonid ja tibake rohkem võimsust. Ega vist korteris seda võimsust nagu nii ära kasuta?
            Olen ise ka mõelnud eraldi võimu ja resiiveri peale. Arvan, et minu kõrva jaoks on piisavalt hea ka resiiverist tulev stereoheli. Ei tea kas minu kõrv teeb vahet 12 000 kroonisel võimendil ja 18 000 kroonisel ressiiveril???
            tegelt jäi mainimata see ka et nagu ma artiklist aru sain siis enamus hinnangud ikkagi stereona ja veel see asi et seal ka selline lause et mitte päris high-end aga lähedale sellele.
            Võimususe koha pealt niipalju et mul kõlarid peaks seal 95dB kuskil vast olema ehk, ja mina üldiselt üle 1,5W kõlarisse ei lase, harva aga enamusjuhtudel mitte rohkem.

Comment

Asjalood nüüd sedamoodi, et Audiocentris ei ole enam saada 805 ja 806 pidi tulema alles oktoobri keskel. Nüüd ei teagi mida teha. Hetkel on head pakkumised Yamaha RX-V3800. Kas võtta Yamaha või oodata Onkyo 806 ära? Räägitakse küll, et Yamaha ei mängi muusikat nii hästi kui Onkyo, kuid kas vahe on nii tuntav.

Comment

Ise sa tead kui kiires sul selle asjaga on. Kuigi vist yamaha kõrgema seeria pill vms.

Comment

Iga uut asja tahad ikka saada võimalikult kiiresti. Aga kõige tähtsam on, et hinna ja kvaliteedi suhe oleks paigas. Seega ongi vaja foorumikasutajate abi. Kumba siinne rahvas eelistaks? Hea kui lisatakse väike kommentaar miks just üks või teine.
                  Kui ikka Yamaha maha tehakse, olen nõus ootama ära aja millal Onkyo 806 Eestisse jõuab.

Comment

http://www.denon.ee/?op=body&id=8&cid=96&cgid= denonit oled uurinud, see ju pidavat kõigist nendest eelpool mainitud aparaatidest üle olema.
                    Ise teisena võtaks onkyo. Miks sest musta korupsega on ilus, ja ehituskvaliteet tunudb ka piltidel vähemalt kobedam yamahast.

Comment

MK tänud vastuste eest.
                      Teiste foorumiliikmete arvamused on ka teretulnud.

Comment

Lihtsalt mainin ära, et Denoni uue põlvkonna mudelid jõuavad septembris-oktoobris müügile

Comment

Ei saa mitte aru neist kohalikest Yamaha-vihkajatest: EISA on jaganud mitmeid auhindu nii stereo kui ka mitmekanali komponentidele. Eelmisel aastal, näiteks, sai parimaks kõlariks Yamaha Soavo, sel aastal oli parim stereokomplekt 1000-seeria võim + cd-mängija. Ka endal on mitmeid positiivseid kogemusi antud kaubamärgiga. Hetkelgi kuulan RX-V 659 ressiiverit (2006. aasta parim kodukino ressiiver EISA järgi), ja pean ütlema, et ka stereos omab antud mudel üsna korrektset saundi.

Comment

Esmalt postitatud Larry poolt
                            olen nõus ootama ära aja millal Onkyo 806 Eestisse jõuab.
                            ära osta Onkyo 806, võin pakkuda Onkyo 606. Mis on eelmise aasta EISA parima kodukino resiiveri uuendatud mudel. Eestis seda minuteada veelmüügil pole. Ma saan pakkuda seda 7500 EEK (Eestis hind muidu ligi 11 000). Tegemist oleks loomulikult uue ja pakendis asjaga. See 15 000 mis sa sinna juurde mudeli 806 puhul umbes kulutad, ei ole seda absoluutselt väärt.

Siin veidi lugemist ka:
                            Onkyo 606 on maineka audioajakirja "What Hi-Fi" võitja
                            Ostan ansambli Mess 1995 ja Marju Kuut ja Uno Loop 1968 aastal "Melodja" pool välja antud vinüül LP

Comment

Nüüdseks juba ost sooritatud. Valikuks osutus RX-V3800. Hetkel olen küll antud isendiga väga rahul. Mängib hästi stereo kui ka kodukino poolelt. Kõlariteks valisin Dali Ikon 6. Edasi minek võrreldes eelneva komplektiga on mäekõrgune.
                              Ainuke asi mis hetkel natuke tusaseks teeb on see, et kuigi on võimalus mälupulgalt MP3 kuulata ei ole USB auku tööle saanud. Kui kellelgi on infot kuidas see toimima peaks võib märku anda. Äkki viga mälupulgas, mida ressiiver ära ei tunne.

Comment

Working...
                              X