Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha RX-V1800 vs Onkyo TX-SR805

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Yamaha RX-V1800 vs Onkyo TX-SR805

Esmalt postitatud hannes70 poolt
    Ei saa mitte aru neist kohalikest Yamaha-vihkajatest: EISA on jaganud mitmeid auhindu nii stereo kui ka mitmekanali komponentidele. Eelmisel aastal, näiteks, sai parimaks kõlariks Yamaha Soavo, sel aastal oli parim stereokomplekt 1000-seeria võim + cd-mängija. Ka endal on mitmeid positiivseid kogemusi antud kaubamärgiga. Hetkelgi kuulan RX-V 659 ressiiverit (2006. aasta parim kodukino ressiiver EISA järgi), ja pean ütlema, et ka stereos omab antud mudel üsna korrektset saundi.
    no kui sa vihjad minu postile siis anna andeks yamaha kummardaja, mul pole otseselt bänd kui sellise vastu midagi, om tooteid mis on täiesi ägedad isegi, aga kui üldiselt poe lettidekle vaadata siis no tegelt.
    Eisa auhindalde jagamisest saab iga mõtlev inimene ise ka aru. Nii et anna andeks kui sind ja su tehnikat solvasin.
    teemaalgataja koha pealt oleks eh ise sama otsuse teinud kuna kanantust ei jagu, ja asi mida tahan peaks enamjaolt ikka kohal olema. hinna-kvaliteedi suhe on hetkel ilmselt asja paika pannud

Comment

Asi korras, sai näpitud menüüd ja ressiiver loeb ilusti mälupulgalt lugusid. Ei tea kas kõlarid ei ole veel ennast sisse mänginud, kuid bassi osa tundub olevat natuke nõrk. Kui woofer natuke toetab madalsagedusi on tulemus väga hea, aga kui kuulata puhtalt hi-fi reziimis, lülitub woofer välja ning basse tiba vähe.

Comment

Defineeri: basse on vähe Ehk on hoopis kõrv harjunud liiaga?!
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
          no kui sa vihjad minu postile siis anna andeks yamaha kummardaja, mul pole otseselt bänd kui sellise vastu midagi, om tooteid mis on täiesi ägedad isegi, aga kui üldiselt poe lettidekle vaadata siis no tegelt.
          Eisa auhindalde jagamisest saab iga mõtlev inimene ise ka aru. Nii et anna andeks kui sind ja su tehnikat solvasin.
          teemaalgataja koha pealt oleks eh ise sama otsuse teinud kuna kanantust ei jagu, ja asi mida tahan peaks enamjaolt ikka kohal olema. hinna-
          kvaliteedi suhe on hetkel ilmselt asja paika pannud
          Mitte et see kuidagi antud teemasse puutuks, aga nii lolli jutu peale ei oska ma küll miskit kosta.

Comment

Seda, et basse Dali Ikon 6-tel tundub vähe olevat võrdlesin enda tehtud Audes 105 kloonidega. Madalat osa oli nendes rohkem. Kõiges muus on Dalid ikka tugevalt üle. Samas pole see väga suureks probleemiks, woofer parandab olukorda. Tegelikult ei tea ka seda, ehk on vaja veel midagi paika sättida, mida pole veel avastanud.

Comment

Nüüd kõik korras, leidsin madalad toonid üles. Viga oligi ressiiveri seadistustes nagu eelmises postis oletasin. Muusika kuulamise ja filmide nautimise vahepeal peab veel seadistusi näppima, kuigi ei tea kas enam palju paremaks saab. Heli juba päris hea

Comment

Working...