Tervist, sai siis ostetud kasutajalt 'jaansan' üks Pioneeri A705R võimendi. Kõik töötab ja olen kaubaga rahul. Nüüd täna 18.Sept viskas hääle kotti kuskil 3-4sec. Sellel ajal hääl ragises ka. Endateada tundub tegu olevat sama jamaga mis mul eelmise A602R võimendiga oli, et lõputrans läbi. Kuigi A602R'l olid mõlemad kanalid. A702R (uuel) viskas vasaku kanali kinni. Nüüd on hääl korralik, korraks oli. Minu küsimus on see, et kui see oligi vasaku kanali lõputrans, et kas see on tundemärk sellest et see hakkab ära surema vms? 'jaansan'i sõnul oli/on võim täiesti korralik mis on ka tõsi, aga minu käes ta hakkas nüüd korra jamama. Äkki võib olla asi tingitud sellest, et mul arvutist võibolla natuke liiga suur signaal tuleb? Signaal väga tugev ei ole, 30Hz on peaaegu põhjas, sellest on Master Volume 50%.
Tänan
EDIT: Palun ärge öelge, et "see oli ju korraks, nüüd ju asi korras", sest kuidagimoodi peab ju masinat hooldama ka ja see ongi nende surm kui ei enneta probleeme/vigu.
Tänan

EDIT: Palun ärge öelge, et "see oli ju korraks, nüüd ju asi korras", sest kuidagimoodi peab ju masinat hooldama ka ja see ongi nende surm kui ei enneta probleeme/vigu.
Comment