Teade

Collapse
No announcement yet.

Millist resiiverit soovitate?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millist resiiverit soovitate?

Tervist!

Mul kodus 2x Estonia 35AC-021 8 Ohm, 2x Estonia 30AC-003 8 Ohm kõlarid (mõlemad 8" kärgbassid), Estonia UP-010 eelvõim ja UM-010 lõppvõim. Mure järgmine, et kuna eelvõim ühest kanalist bassi ei mängi siis mõtlesin, et müüks võimud maha ja ostaks asemele resiiveri. Siit ka küsimus, et millist resiiverit tasuks osta? hinnaklass võiks jääda sinna -4000.- umbes.

Kas oleks mõtekam hoopis võim korda teha ja need samad alles jätta ? Vahetusele hakkasin just mõtlema sellepärast, et ei ole kindel kui mõtekas nende remondi alla raha on panna ja uuem resiiver ehk on puhtama heliga ( estonial kui heli maha keeratud on ikka mingi surin kõlarites) ja resiivritel raadio ka kohe küljes.

Esialgu hakkaks mängima need mul magamis toas ja peale remonti koliks nad ehk suurdetuppa teleka taha.

Vs: Millist resiiverit soovitate?

Hiljuti jäi üks taoline aparaat silma...

Peaks parema tulemuse andma kui sama hinnaklassi kodukinoressid jne kraam.

Comment

Esmalt postitatud Chime poolt
      Hiljuti jäi üks taoline aparaat silma...
      http://www.audiocity.ee/tdetail.php?...f8fda9051dc8a8

Peaks parema tulemuse andma kui sama hinnaklassi kodukinoressid jne kraam.
      Sellel ainult 2 kanalit ju.

Mulle endale jäi silma yamaha RX-V363. Umbes kuu tagasi käisin experdis ka maad uurimas siis uuem yamaha 3 seeria ja vanem 4 seeria olid suht ühes hinnas (3 pidi rohkem võimalusi olema ja 4 paremad komponendid).
      viimati muutis kasutaja P6tu; 06 October 2008, 10:41.

Comment

Stereoressile saad muretult oma kaks estoniapaari järele panna. Kodukinoressiga see hästi ei laabu. Aga eks sa ise tead

Comment

Stereoressile saad muretult oma kaks estoniapaari järele panna. Kodukinoressiga see hästi ei laabu. Aga eks sa ise tead
          Õpeta rumalat miks näiteks selle resiivriga http://www.yamaha.com/yec/products/p...ETYP=ATTRIBUTE ei õnnestu 2 paari estoniaid järgi panna ?

Comment

Kui muusikat kuulad, siis unusta odavad ressid ära - eelkõige seetõttu, et nende puhul on arvestatud, et lõpptarbija kasutab nagunii supakat ja seega bassiosa neil nõrk. Pigem lase eelvõim korda teha, viga on tõenäoliselt väike ja kergesti parandatav.
            Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Õnnestub ikka, miks mitte. Sellisel juhul jääb üks estoniapaar tagumisteks efektikõlariteks. Muusikakuulamise seisukohalt raiskamine. Enda kogemus on näidanud, et kinoresside 5-channel stereo või ka 7-channel stereo on paras helipildi vussikeeraja. Kui aga filmivaatamine on esikohal, siis way to go Aktiivbassikas on samuti soovitatav, kuna odava otsa ressid koonerdavad põhikõlarite bassiga. Soovitasin toda Teaci rohkem muusikakuulamise seisukohalt lähenedes.
              Heh - Tehnofriik jõudis juba vahele

Comment

Õnnestub ikka, miks mitte. Sellisel juhul jääb üks estoniapaar tagumisteks efektikõlariteks. Muusikakuulamise seisukohalt raiskamine. Enda kogemus on näidanud, et kinoresside 5-channel stereo või ka 7-channel stereo on paras helipildi vussikeeraja. Kui aga filmivaatamine on esikohal, siis way to go Aktiivbassikas on samuti soovitatav, kuna odava otsa ressid koonerdavad põhikõlarite bassiga. Soovitasin toda Teaci rohkem muusikakuulamise seisukohalt lähenedes.
                Heh - Tehnofriik jõudis juba vahele
                Ei saa aru. Stereot saab ju ressiga ka 2-channelit kasutada ja pole mingit supakat vaja, mulle tundus, et parem stereo effekt, kui mõne nn stereovõimuga, mu odava otsa Denon AVR 1802 ikka üllatab, asi sõltub ikka signaali allikast.
                www.automobilia.ee

Comment

Esmalt postitatud alfons poolt
                  Ei saa aru. Stereot saab ju ressiga ka 2-channelit kasutada ja pole mingit supakat vaja, mulle tundus, et parem stereo effekt, kui mõne nn stereovõimuga, mu odava otsa Denon AVR 1802 ikka üllatab, asi sõltub ikka signaali allikast.
                  Muidugi saab ka lihtsalt stereos. Teemaalgatajal lihtsalt kaks paari Estoniaid, mille juurde kavatseb kodukinovõimu hankida. Minu jaoks on siin teatav ebakõla ega muidu seletaks. Odava otsa Denon on samas peaaegu kaks korda kallim kui odava otsa Yamaha, võimeteltki vastavalt erinev
                  viimati muutis kasutaja Chime; 07 October 2008, 15:18.

Comment

Kui raha põleb taskus, siis osta ress, aga stereo oma. Ise ostsin ka estoniatele jamaha rxv 450 kodukino ressi paar aastat tagasi ja esimese laksuga pettusin, ei mingit madalamat otsa, ei filmis ega muusikas. Supakat on juurde vaja. Samas estonia kooslus tümistas filmis enamvähem, suutis ikka seda helirõhku tekitada küll.

Comment

Niipalju olen vahepeal targemaks saanud, et yamahat ega pioneeri osta ei tasu. Vähemalt mitte seda odavamat otsa. Soovitati denonit ( heli pidi märgatavalt parem olema kui nendel mida enne mainisin ) nii, et tuleb raha rohkem välja käia. Kuna lõpuks tahaks midagi kodukino laadset kokku sobitada siis kasutusse läheb ilmselt 1 paar estoniaid ( lihtsalt taha efektikaks teised panna oleks raiskamine ).

Comment

Siin foorumis praegu pakutakse müüa Technics SU-V9-at.Osta see ja rahu majas.Võimas ja hea heliga võim.

Comment

Minu poolt võib teema lõppenuks lugeda. Soetasin omale Denon AVR-1509 http://www.denon.ee/?op=body&id=8&cid=328&cgid= .

Comment

Working...
                          X