Teade

Collapse
No announcement yet.

Keegi ehk on huvitatud minu võimu ostmisest?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Keegi ehk on huvitatud minu võimu ostmisest?

Nii, ega ma seda asja eriti ei jaga, pilti pole ka kohe nagu võtta,
    aga üritan ära seletada.
    Mm, Estonia võimud, halli värvi :d
    kaks tükki on, üks on raskem ja paksem, teine õhem ja peenem.
    Kui kellegil on rohekm huvi selle kohta, siis võib lisada msni ja nii
    muretsen pildid ka kui vaja.
    Taavi-hindrikson@hotmail.com
    Aitäh.

Vs: Keegi ehk on huvitatud minu võimu ostmisest?

Esmalt postitatud taavih112 poolt
    õhem ja peenem.
    No lase aga piltidel tulla kui oma kaubast tahad lahti saada. Üldjuhul on seadmetel kirjas ka täpne mark (kui nad just loetamatuks pole trööbatud).
    Alustuseks 25eek

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt
      No lase aga piltidel tulla kui oma kaubast tahad lahti saada. Üldjuhul on seadmetel kirjas ka täpne mark (kui nad just loetamatuks pole trööbatud).
      Alustuseks 25eek
      Rebida võid kusagil mujal, eks ma muretsen need pildid siis.

Comment

Kui kõik tipp-topp,siis umbes 900 oleks täitsa hea mõlema eest küsida.Veel rohkem saaksid siis,kui oleksid ka lüüdid vahetatud.

Comment

Esmalt postitatud Henzzman poolt
          Kui kõik tipp-topp,siis umbes 900 oleks täitsa hea mõlema eest küsida.Veel rohkem saaksid siis,kui oleksid ka lüüdid vahetatud.
          Kui vaadata seda, et majanduslikult on rasked ajad Eestis kui mujal maailmas, siis on raske uskuda, et 900.- müügiks läheb. Küsida võib muidugi igasuguseid asju.

Rebida võid kusagil mujal, eks ma muretsen need pildid siis.
          Teemaalgatajale nii palju, et kuna 1. postis hinda ära ei märgi, siis võid arvestada, et ka sellised 25.- pakkumisi tuleb ja iga selle peale tõmmelda ei ole vaja, saab ka sõbralikumalt.

Üldiselt ei ole see sinu võim millegi poolest unikaalne või eriline. Uuri turgu (osta.ee soov.ee jne. kas või meie enda ärifoorum siin), muuda oma müüdav võim millegagi atraktiivsemaks, see ei tähenda mingit võimendi tuuningut muidugi. Näiteks paku tasuta kaasa kaableid (signaalikad või kõlari omad). Kui midagi muud välja ei mõtle, siis turuhinnast odavama hinnaga pakkumine toimib enamasti samuti hästi.
          Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Esmalt postitatud roomet poolt
            Kui vaadata seda, et majanduslikult on rasked ajad Eestis kui mujal maailmas, siis on raske uskuda, et 900.- müügiks läheb. Küsida võib muidugi igasuguseid asju.

Teemaalgatajale nii palju, et kuna 1. postis hinda ära ei märgi, siis võid arvestada, et ka sellised 25.- pakkumisi tuleb ja iga selle peale tõmmelda ei ole vaja, saab ka sõbralikumalt.

Üldiselt ei ole see sinu võim millegi poolest unikaalne või eriline. Uuri turgu (osta.ee soov.ee jne. kas või meie enda ärifoorum siin), muuda oma müüdav võim millegagi atraktiivsemaks, see ei tähenda mingit võimendi tuuningut muidugi. Näiteks paku tasuta kaasa kaableid (signaalikad või kõlari omad). Kui midagi muud välja ei mõtle, siis turuhinnast odavama hinnaga pakkumine toimib enamasti samuti hästi.
            Kusjuures ma uurisin, mitte kusagilt ei leidnud täpselt sihukest, nagu mul pakkuda on, niipalju märgin ka siis ära, et kõik peaks tip.top olema, ma ei jaga seda ühendamis asja ka, äkki mingi juhtmed puudu vms
            Sorri, selle ülbe suhtumise pärast ka (a)

Comment

Kusjuures ma uurisin, mitte kusagilt ei leidnud täpselt sihukest, nagu mul pakkuda on, niipalju märgin ka siis ära, et kõik peaks tip.top olema, ma ei jaga seda ühendamis asja ka, äkki mingi juhtmed puudu vms
              Sorri, selle ülbe suhtumise pärast ka (a)
              Jutud stiilis "peaks tip-top olema" ja "kunagi töötas"- ei maksa midagi.

Kas selline? http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/Audio+video+foto/Stereoseadmed/V%C3%95IMENDI+KOMPLEKT
              +ESTONIA+010/kuulutused.mec?pob_post_id=5757091&pob_action=show _post&pob_cat_id=10839&pob_view_language_id=et

Kuulutuses olev võimendi on läbinud "lüüdikuuri" ja eeskujulikus tehnilises korras, mida vaevalt on sinu poolt pakutud komplekt, hinna suhtes tee järeldused ise.
              viimati muutis kasutaja Rom; 14 m 2008, 21:34.

Comment

mitte kusagilt ei leidnud täpselt sihukest, nagu mul pakkuda on
                Kui see eriline on juhtumisi 35U-016C, siis korralik kest ja trafo võibolla oleks 300 eest väärt mõnele iseehitajale.
                VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
                  Jutud stiilis "peaks tip-top olema" ja "kunagi töötas"- ei maksa midagi.

Kas selline? http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/Audio+video+foto/Stereoseadmed/V%C3%95IMENDI+KOMPLEKT
                  +ESTONIA+010/kuulutused.mec?pob_post_id=5757091&pob_action=show _post&pob_cat_id=10839&pob_view_language_id=et

Kuulutuses olev võimendi on läbinud "lüüdikuuri" ja eeskujulikus tehnilises korras, mida vaevalt on sinu poolt pakutud komplekt, hinna suhtes tee järeldused ise.
                  Just, just täpselt sihuke see ongi.
                  või kindlasti väga sarnane sellele, kui keegi elab rohkem Lõuna-Eestis vms,
                  siis võiks kunagi pilgu peale visata, võtke ühendust kellel huvi.

Comment

kui palju sa siis hinnaks paned?
                    kus lõuna-eestis täpselt elab?
                    Müüa tüüner Radiotehnika t-101 stereo - http://www.wuala.com/melez/Photos/tyyner
                    Müüa Raadio-võimendi Elegija 102.01 Stereo
                    - http://www.wuala.com/melez/Photos/raadio/

Comment

Esmalt postitatud melez poolt
                      kui palju sa siis hinnaks paned?
                      kus lõuna-eestis täpselt elab?
                      Ei oska niimodi öelda,
                      Põlvas.

Comment

http://img223.imageshack.us/my.php?i...a240001ym5.jpg
                        Nonii, pilt on siis.
                        Kui kelelgil huvi selle vastu vms, siis pm!

Comment

Working...
                        X