Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimendi

tegemist on auto helivõimendiga http://images.google.ee/imgres?imgur...%3Det%26sa%3DN, selle järgi on ühendatud woofer(rms 400w), aga probleem selles, et kui valjemaks keerata, siis võimendil see roheline tuli, mis nätab, et võimendi on sisse lülitatud , hakkab sügavamate bassilöökide taktis vilkuma, et kas see midagi ära rikkuda ei või??

Vs: võimendi

Pane jämedamad toitejuhtmed! Või uus aku

Comment

damn, siis uus aku , sest juhtmed on õiged...., aga kui palju see võib bassiheli rikkuda, kui ma nii edasi lasen?

Comment

Midagi ei riku,lihtsalt juhtmed lähevad kärssama või aku annab otsad.

Comment

ok, Tänud. aga tegelt oleks 1 küsimus veel- ei hakkaks uut teemat tegema ja küsimus selline, et ....kui tehas annab inverteri pikkuseks 152mm siis kust ma selle pikkuse mõõdan?kas kasti seest või ongi see inverteri kogupikkus? Vetis segane jutt aga ehk saatea aru..

Comment

Kas äkki tavaliselt pandakse kondensaator vahele?

EDIT: Kondensaatori jutt siis esimestele postitustele.

Inverterit mõõdetakse minuarust avause suurusega ja pikkusega otsast lõpuni. Võin ka eksida, aga nii ma kuskilt lugesin kunagi.
            Estonian SPL & Sound
            @gargru

Comment

1 taark ütles, et kondekat pole vaja sest võimendi on ainult 200w(rms)

Comment

Aga palju su võimendi voolu tarbib? Kuskil peaks olema märgitud, paberitele peaks ka märgitud olema
                Estonian SPL & Sound
                @gargru

Comment

unustasin, enne öelda, et kui akulaadija oli küljes, siis see tuli ikka vilkus....mis puutub voolutarbivusse siis võimu peal on kirjas +12v,

Comment

tõid sa võimendi toite ikka otse aku pealt?

Comment

..jah

Comment

ja miinuse võtsid kusagilt kere küljest?siis võta raudhari ja hakka roostet maha nühkima(või kui laiskus ei luba,siis too ka miinusjuhe aku pealt)
                        selline vilkumine viitab vooluringi takistuse suurenemisele.autol tekitab seda tavaliselt rooste kere keevitusühenduste vahel

Comment

akupealt miinus*-) ..-ka seda olen proovinud(aga mingi vana akuga, kui laadia oli veel järgi) aga ikka ei muutunud midagi, muidu maandus on korralik...

Comment

12v on pinge millepealt ta töötab, aga tarbivus. 0.5mA vms (kirjutati vist nii)
                            Estonian SPL & Sound
                            @gargru

Comment

lappasin võimuga kaasas oleva juhendi läbi-ka sealt ei leidnud midagi sellist..:S, ???
                              viimati muutis kasutaja pioneer001; 19 October 2008, 17:33.

Comment

Working...
                              X