Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: võimendi

võta osutiga voltmeeter ja mõõda otse akult pinget(võimendil keera punn põhja)ja jälgi osuti kõikumist bassimatsu ajal.kui pinge muutub palju,siis on aku kehv.kui muutus pole suur,siis korda mõõtmist võimendi otstel.kui seal on muutus suurem,siis on viga vooluringis.kui sama,siis on lihtsalt tegu võimendi omapäraga

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt
      12v on pinge millepealt ta töötab, aga tarbivus. 0.5mA vms (kirjutati vist nii)
      Vale puha.Autovõimendi voolutarvet mõõdetakse amprites,mitte milliamprites.Selline autovõimendi tarbib umbes 35-40A voolu.Sellise vooluhulga juures võib juba hakata mõtlema kondensaatori kasutamise peale,kuid pole kohustuslik,kui juhtmed on korralikud ja otse aku pealt veetud.Kui aga kondekat kasutada,siis 0,5F peaks asja ära ajama.

Comment

sellel võimul on 30A kaitse!, kas selle järgi saab midagi öelda?

Comment

saab küll.kui kaitse on terve,siis järelikult 30A voolutarvet pole veel ületatud.

Comment

ja kondekat pole vaja? või annab see midagi juurde?

Comment

see kondekas maksab tuhande krooni ligi.tee ikka enne kindlaks,et milles sul viga on

Comment

olgu siis- testin ära, Aga igaljuhul tänud!!!

Comment

...käisin proovisin ilma testrita(ses, pole jõudnud veel hankida seda), et keerasin "helinupu" suht lõppu ja märkasin, et salongituled vilguvad samas rütmis , kuid see tähendab, et aku on nõrk ? või peab kondeka ostma? või tuleb ikkagi mõõtmised ära teha, et midagi otsustada???

Comment

Esmalt postitatud pioneer001 poolt
                    ...salongituled vilguvad samas rütmis , kuid see tähendab, et aku on nõrk
                    Nii ta ilmselt on - võimendi võtab aku pinge kõikuma...

Comment

Siis pole muud võimalust,kui kondekas vahele panna.

Comment

...siis teema lõpetuseks küsiks, et millist kondekat osta ja milliste näitajat järgi , või parem -äkki teate soovitada midagi?

Comment

Esmalt postitatud Henzzman poolt
                          Vale puha.Autovõimendi voolutarvet mõõdetakse amprites,mitte milliamprites.Selline autovõimendi tarbib umbes 35-40A voolu.Sellise vooluhulga juures võib juba hakata mõtlema kondensaatori kasutamise peale,kuid pole kohustuslik,kui juhtmed on korralikud ja otse aku pealt veetud.Kui aga kondekat kasutada,siis 0,5F peaks asja ära ajama.
                          Olgu, aga omaarust üritasin selgitada vähemalt tähist mille järgi ta nagu seda otsida saaks. 0.5mA on kindlasti väga vähe.

Edit: Et oleks firmavärk, siis sama firma kondekas vahele või siis mõni mis oma tööd ilusti teeks. Siit saad siis vaadata mõndasi, aga samas kui leiad sobiva siis ära sealt kohe telli. Uuri kas mujalt ka saada. Noortehnik paneb hindadele umbes 30% juurde.
                          Estonian SPL & Sound
                          @gargru

Comment

ok- suured tänud abi eest. Kui olen kondeka ära ostnud ,siis annan teada

Comment

Esmalt postitatud pioneer001 poolt
                              ok- suured tänud abi eest. Kui olen kondeka ära ostnud ,siis annan teada
                              Ma küll selle kondeka peale pea teise võimu raha ei kulutaks..Mul endal samasugune võim ja ei tõmba pinget midagi maha.Ok mul on mingi poolteist aastat vana 55 Ah aku ja valjuhääldi on 6 ohmune.Ehk proovid mõne(tuttava vms) uue akuga kuidas siis asi käitub. Võimalik et sul tuleb hoopis akuvahetusele mõtlema hakata.
                              otsija

Comment

Soovitaksin sama tegelikult
                                Estonian SPL & Sound
                                @gargru

Comment

Working...
                                X