Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi u 101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Võimendi u 101

olen nüüd siis kaks päeva kuuland.Kas tohib kuulata sellest sisendist?
    Nüüd kui võimendi tööle panen siis selline asi,et siukene elektri pinin on sees.Algul paned käima siis kõvem ja vaikselt läheb vaiksemaks.Mis viga olla võib?Olen lugend,et see gramafoni võimendi(see plekk karbige),kas peab selle eemaldama,et seda pininat ei tuleks?
    Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Zapis on sisend magnetofonile lindistamiseks,vene keele tõlkest "Lindistamine" ja Vosproizvedenie on "Taasesitus",ehk taasesitamine makilindilt läbi võimenduse.Võimendiga ei juhtu mitte kui midagi,nii et kuula rahuliku südamega edasi.Selle võimendi läbilaskmiseks peab natuke "annet" olema.
      Pirin võib olla ka trafost põhjustatud,kui plekid liiga lahti.Iseenesest see trafo ega grammofoni eelvõimu pirin midagi halba ei tee,kui lihtsalt häirib.Veendu ennem,kumb piriseb.Kui pirin on trafo juurest,siis trafo,kui pirin läheb kõlaritesse,siis grammofoni eelvõim.

Comment

See "laiser" või kuidas sa seda nimetasid on indikaator/VU-meeter ja see käib vastavalt sellele, kui palju võimendi võimendab ning see muutub vastavalt volume nupu keeramise järgi, või helitugevuse muutumise järgi.
        Roheline=Hea Punane=Paha
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

See näidik on ikkagi seal rohkem ilu pärast,praktilist otstarvet tal ei ole.Teavitab ainult sellest,et tervishoiuministeeriumi aravtes on kõravd ohus,kui punane segment süttib.

Comment

Suur suur aitäh teile vastuste eest.
            Arvan,et traffo pinin sest kõlaritesse seda ei tule. Kui ongi traffo pinin kas isis kuulata võib muidu edasi?(kui mind ennast see ei häiri)

Comment

Esmalt postitatud Henzzman poolt
              See näidik on ikkagi seal rohkem ilu pärast,praktilist otstarvet tal ei ole.Teavitab ainult sellest,et tervishoiuministeeriumi aravtes on kõravd ohus,kui punane segment süttib.
              Praktiline otstarve natuke ikka on, kui see on paigas peaks ta punaste segmentidega näitama millal võimendi ja kõlarid ise ka ohus on, kuigi siis sab juba kõrvadega ka aru. Mul on mõned "bassipe*edest" sõbrad, kes on ignoreerinud punaseid segmente põlemas ja seetõttu asjad ruttu läbi lasknud.

Esmalt postitatud Rolts poolt
              Suur suur aitäh teile vastuste eest.
              Arvan,et traffo pinin sest kõlaritesse seda ei tule. Kui ongi traffo pinin kas isis kuulata võib muidu edasi?(kui mind ennast see ei häiri)
              Kuulata ikka võib, aga see pinin segab kui heli vaikseks läheb. Trafo pinina vastu aitab ainult trafo kinni panemine, kui ainult kruvimisega ei saa, siis võib midagi kergesti-mitte-süttivat ja elektrit mittejuhtivat materjali vahele panna või lihtsalt plekki painutada.

Comment

Siis kuula südamerahuga edasi ja ära lase ennast häirida.Kui trafo aga juba tugevalt uriseb,siis lühistab miski trafot ja siis lööb harilikult kaitsme välja.Kuid ära seda asja karda,sest nagu ma ennist ütlesin,annet on vaja,et seda võimu õhku lasta.See lihtsalt väike kõrvalmärkus.

Comment

Tänud!
                  Aga mis võib ikka see viga olla,et tagant need sisendid ei tööta?

Comment

K190T2P-d on läbi või ei tule toidet korralikult peale.Viga võib olla toitestabilisaatoris.Arvatavasti mõni lüüt läbi.

Comment

Äkki sisendiplokk läbi, kontrolli kas sinna minevad jutmed on korras või sisendeid valiv lüliti katki. Minu mäletamist mööda peaks seal ka mingid kaitsmed olema (ma ei tea ainult kas selle jaoks), äkki ei saa sisendeid valiv süsteem toidet. See et sul ees oleva sisendiga töötab on vist sellepärast, et ees olevad sisendid ei ole sama lülitussüsteemi peal ja eelvõim saab signaali otse kätte, aga ma võin ka eksida, pole sea kohta palju uurinud, igatahes ma olen saanud mõlema ees oleva auguga heli võimendada, pidin ainult neid mõlemaid sisendi nuppe õigesse asendisse klõpsama.

EDIT: Paistab et me Henzzmanniga kordamööda ja üksteisevõidu vastame
                      Võidab see kes kiiremini kirjutab.

Comment

Võidumööda pole siin midagi,peab ikka postituses sisu ka olema.

Comment

Ei hakka uut teemat tegema jätkan siit samast uue teemaga,muidugi sama võimendi kohta ikka.

Selline küsimus,et kas annab kuidagi radiotehnika U-101le bassi kuidagi juurde?

Comment

Kui sul toonkompensatsiooninupp töötab,siis peaks olema piisavalt bassi.Kui tahad bassi juurde,siis oleks vast kasulikum teha juurde aktiivfilter,mis juba võib vajada natuke rohkem kogemust.Võib kasutada ka võimendi ees mõnda eelvõimendit,millel oleks bassi suurendamise võimalus või mingisugune aktiivne kompenseerimisahel.Sellel U101-el on juba toonkompensatsioon passiivne,targem oleks nüüd midagi aktiivset sisendi ette lisada.

Comment

Võimendil see trafo pinin juba piisavalt kõva.Olen pand sinna vahele igasuguseid asju,natukene aega mängib ilusti ja siis järsku hakkab jälle pinisema,lausa urisema.Mida teha?Palju võiks maksta siuke trafo?

Comment

Sellisel juhul vaata,kas plekkide kinnituse alumiiniumist riba hoiab trafot piisavalt kinni ja kas plekid kõik on tihedalt.Väga tugev urin võib viidata ka ülekoormusele või lühisele.Vaata kõik trafost väljuvad juhtmed ja võimendi toiteosa üle.

Comment

Working...
                                X