Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi u 101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Võimendi u 101

Olen siis täna läbi selle urina kuskil 2tundi kuuland.Ja järsku avatasin,et ei olegi pininat ega urinatMinu arvamus,et ei hakka siis äkki praegust torkima seda.Või mis te arvate?
    Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Tervist.
      Vabandust, et teise teemat natuke risustan ag ei ahkanud vast uut teemat tegema selle võimendi jaoks.
      Endal ka lauapeal üks y-101 võimendi ja üks probleem selega. Sai siis siin ükspäev mõned vene elektrolüüdid ära vahetatud, lõppvõimudel ja indikaatori plaadil kõik leektrolüüdid vahetatud, edasi ei ole jõudnud vahetada kuna pole õigeid, igastahes, nüüd peale seda juramist kui võimu käima panna siis on kõlarites kaootiline ragin sees. Sai vanaisaga, kes elektrik, natuke arutatud, et milles probleem ja no tema pakkus et mingi transi kristallil jookseb mingi ragin sisse ja lõppkokkuvõttes nii palju ka et sisendite juurest ei tohiks see tulla ja volüümi plaadilt ei tohiks ka see sisse tulla, igastahes, kas keegi oskaks mingit ideed anda kust uurida et milles võib probleem olla? Ossiga ka väheke ringi uurinud, aga pole leidnud midagi veel :/.

Comment

Äkki on kaootiline ragin siis kui mingeid lampe vmt sisse välja lülitatakse? Selle vastu aitab kui trafole vahele panna ntks vene värviteleka võrgufilter.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

Kuidas käitus võimendi enne lauale tõstmist? Kas olid krõbinad juba olemas või tekkisid peale sekkumist? Kas krõbinad mõlemas kanalis? Kas volume nupp mõjutab krõbina tugevust? Kas krõbinad kaovad, kui lõpuplaatidel eelvõimust tulevaid juhtmeid lahti ühendada?

Vabandan, millegipärast ragina asemel hakkasin kasutama sõna krõbin.

Comment

MAtis, ei ole asi selles, siis kui mingi lamp sisse lülitatakse siis võib olla kuulda korraks mingit krõpsu ja kõik. Aga aitäh soovituse eest.

Rom
            krõbin või ragin vahet vast pole. igastahes, enne oli kõik korras. PEale kondede vahetamist hakkas krõbisema, no samas krõbin on väiksem ragin suurem aga see on ka nii kuidas jumal juhatab see ragin/krõbin. Kuio mõtled mõlemat kanalit as in kõlarit siis küll jah. Volume nupp ei mõjuta midagi, sellepärast mainisngi ära et volüümi plaadi pealt ja sisendiplokis ei tohiks midagi olla. Eeee eelvõimu koahl vajaks väheke täpsustusi, milline ta täpselt kus on, aga igastahes seal lõppvõimu plaatidel on kahe otsaga pistik ja kolme otsaga pistik, sai ennem ka mängitud, ja kui kahe otsaga pistikud lahti ühendada siis on ikka kõlarites ragin sees, praegu momendil vasakul rohkem kui paremal, vahetevahel vastupidi, kolme otsaga olevad pistikud kui välja tõmmata siis on kõlarid täiesti vait ja siis on indikaatorid ees ka lõpus täiesti. Muidu indikaatori eriti ei muutu selel raginaga, vahepeal mängis enam ei mängi nagu. Vabandust kui midagi arusaamatuks jäi mul mõningaid probleeme väljendamisega vahetevahel.

EDIT: Nüüd leidsin sellise huvitaa asja, et indikaatoritrükkplaadi peal on siin kaks stabikat ja nende vahel on üks vist 1W 180 oomine takk, skeemil on kirjas et peaks olema 390, igastahes, kui ma neid kondesid vahetasin nägin et selle ühe stabika ots oli nagu soojusega lahti tulnud ja jootsin tagasi, nüüd igastahes läheb see takk ja see stabikas kuumaks kui võimendi sees hoida.

EDIT2: Olen seda võimu natuke lihtsalt sees hoidnud ja siis ta siin vahepeal ragiseb vahepüeal mitte, kas siis tõesti on keegi naabritest mingi sellise jura sisse lõkanud mis mingi omal ajal saadab häireid ja see võim korjab need ülesse? Enam pole näinud ka et indikaator midagi oleks teinud, vahepeal pani indikaator ka hullu :/.
            (22.28)

EDIT3: Mõtlesin siin vahepeal et panen korra grammari taha, põhimõtteliselt heli on olemas aga lainetas natuke, igastahes panin siis mp3-eka võimule taha andis ilusti helitähendab lainetamine tuli grammarilt, igastahes, vahepeal ta ragises natuke siis vahepeal kadus üldse parem kõlar ära kuhugi, ei tuld midagi läbi, nii siis sai lõppvõimul näpuga udjatud natuke, ja üheskohas nagu ma ei tia kas see nüüd oli kokku sattumus paar korda igastahes tuli lõppvõimu juures C17 VT7 ja VT5 juures, kui seal näpuga surkisin, heli tagasi, ja nagu väga vähe oli krõbinat kuulda, praktiliselt pold midagi, vähemalt ei eristanud küll, vahepeal oli aga needki kadusid ja natuke aga mängis, pold eriti probleeme nagu. Aga ikkagi kas on kellegil mingeid ideid mis võib/võis viga olla? Kui lõppvõimu skeemi vaja siis andke teada, kuigi ma kaldun arvama et kellegil teist on see skeem??
            viimati muutis kasutaja jaxx000; 04 m 2009, 23:37.

Comment

Hmm ma ei saa oma posti muuta, igastahes, krõbin on ikka alles, ja nüüd seal näpuga udjamine ka midagi ei muutnud...

Comment

Hmm huvitav ma olen siin mõned korrad kasutanud sedan ii et arvutile olen taha pannud ja kõik ilusti töötab, kui ta antuke aega mängib mul muusikat siis lõppeb see krabin ära....

Comment

mõni "punane" kondekas äkki? selline lapik, pisike, punane ja hästi odava ilmega...

Comment

Mis sa nende all mõtled, nagu miks seda välja pakkusid? ?
                    Ükspäev sai ka uuesti kuulatud läbi selle õvimu muusikat, siis ikkagi vahepeal lõi krõbina sisse... :S

Comment

Working...
                    X