Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi u 101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendi u 101

selline asi,et võimendi ei tööta. lülitad sisse siis plõks käib sees ära ja kui paned siis selle DIN5 võimu ja teise otsa arvutisse ja ongi kogulugu.kõlarisse ei tule yhetgi heli.aind alguses see mytakas.ja hästi vaikselt.kas ei peaks olema nii,et kui kas või kõlaritesse heli ei tule et siis displayl ikka vilgub see muusika järgi.

Algaja rolts.
    Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Vs: Võimendi u 101

Sinu emakeele oskust vaadates, küsiks et kas sa panid võimule juhtme ikka õigesse sisendisse?
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

äkki oli volüümipote vasakule põhja keeratud või oli vale sisend eest sisse lülitatud? kas display tulukeste signaal ei tule mitte kõlari väljund klemmidelt?(võin ka eksida kuna seda aparaati vaid korra lammutanud ja siis ka eelvõimu vea tõttu, eks parandage siis mind kui eksisin )
      Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt
        Sinu emakeele oskust vaadates, küsiks et kas sa panid võimule juhtme ikka õigesse sisendisse?
        kusjuures minu esimene mõte seda posti lugedes oli umbes samasugune aga mõtlesin et ei hakka igaksjuhuks midagi ütlema... aga jah
        a savi see muss, kui võim mytakat teeb siis hea sedagi kuulda ju

Comment

olen kuulnud,et esimestesse kolme võib panna aga mina panin keskmisse,seal kus on kirjas YHiB.(i venekeeles)ehk sisi universaali.proovisin siis ka teistese sisenditesse.Ja ei tulnud ühtegi heli läbi.

vabandan,et panin ü täheasemel ees pool Y.

Comment

Kas ei või olla sellist asja,et juhe praak vms.Ostsin pärnust poest nimega "elektroonik" DIN5 kus otsas pulk pistik 3,5.Kas võib siis olla nii,et juhe praak,või mingi erinevus nendel tänapäevaste DIN5tel ja veneomadel?

Algaja rolts.

Comment

Taoliosed teemad on siin küll varem läbi seeditud, aga proovi sisendisse klemmide vastu mingi nõelaga torkida (et sõrm ikka vastu nõela oleks), volume nupp keera natuke peale (number 3 juurde näiteks) ja kuula kas kõlaritert tuleb tüüpilist jörinat mõlemal kanalil eraldi, kui tuleb, siis kontrolli kas juhtme din klemmid vastavad ikka võimendi sisendi klemmidele ja kas heli üldse juhtmest läbi tuleb.

Sellel võimendil töötab ekraan ja kõrvaklapi väljund lõppvõimu pealt, lihtsalt suured takid on vahel.
              Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Mis moodi saan kontrollida neid DIN otsi?ja mis moodi saan kontrollida ka juhtmest tuleb ültse edasi heli?

Comment

Ühe otsa paned arvutisse ja teise vasta kõrva

Näiteks testriga saaks kontrollida, kas juhe terve. Klemmide vastavuse teadasaamiseks on skeemi vaja või lihtsam on sisse piiluda, et millistele otstele mis juhe peale läheb ja siis võrrelda oma ostetud junniga, kas on vastavuses.
                  Condemn the hive.

Comment

Kas väikest kõlarit ei ole? üks ots arvutisse, nagu ennem mainiti, ja teist otsa kontrollid kõlari juhtmetega. DIN5 pistikul on keskmine maa ja ühel küljel (otsast vaadates paremal) helisignaali parem ja vasak väljund.

Kas metallesemega sisendi surkimisel tekkis jörin?
                    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Ma saan alles nädalavahetusel proovida seda.(võimendi minust kaugemeal,ma ei ole kodus).
                      Vaatasin võimendifoorumis esimesed 60 lehte ka ära ja ma ei leija oma küsimusele sealt ka kuskilt vastust.
                      Kas on kedagi muidu ka Raplamaalt?Asun raplamaal,ehk keegi saab vaadata üle.

Comment

Proovi esipaneelil olevaid "vosproizvedenie" ja "zapis" sisendeid.

Comment

võta sukanõel või kudumisvarras ja seda näpu vahel hoides torgi sisendit.helitugevut ära eriti peale keera,muidu lõhud valjukad ära.kui lööb põrina sisse,siis on võimendi korras.sel juhul pane oma ühendusjuhe külge ja võta näpu vahele arvutipoolne pistikuots,kui ei põrise,siis on otsad juhtmes valesti

Comment

Nii sai siis täna võimu kallal nokitsetud.Sain siis heli kõlarisse.Kõige pealt ma võtsin võimendi siis panin voolu juhtme järgi lülitasin sisse ja võtsin siis sukanõela torkisin need sisendid läbi(selle lüliti eest keerasin ka selle peale,mida parasjagu torkisin)aga ei tulnud mitte kui ühtegi pirinat ega jörinat.Proovisin siis nii ka,et panin selle DIN otsa sisenditesse ja näpuga katsusin seda 3,5 pulka ja ei tulnud samuti ühtegi heli kõlarisse.

Siis proovisin ees pool olevaid neid sisendeid "Zapis" ja "vospr".Ja mul jõudis siis heli kõlaritesse,kui DIN juhe oli "Zapis" sisendis.(kui näpuga seda 3,5 pulka katsuda siis kõlar praksus ka).Minu loogika näeb siis seda,et juhe on terve.

Mis siis Võimendil viga on?
                            Kas tohib kuulata seal "zapis"sisendis?
                            Ja selline asi ka,et laiser käib muusika järgi siis kui volume nupp on kusagil 8 peal.Kuigi peaks ju töötama see laiser ka siis kui volume nupp on kas või 1 peal.?

Olen alles algaja sel teemal.Vabandan kui mõnda see häirib.

Algaja Rolts!
                            viimati muutis kasutaja Rolts; 02 m 2008, 15:07.

Comment

aidake palun!

Comment

Working...
                              X