Teade

Collapse
No announcement yet.

Kodu subwoofri võimendi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kodu subwoofri võimendi.

Esmalt postitatud rxs poolt
    tuttav otsib kedagi kes teeks valmis 2x600w rmsiga võimendi!
    sest poes ala 10000 - oi oi oi oi kus odaval poolel kvaliteet jube kaka!
    Kulla noormees, aasta 2008 hakkab lõppema, 10 aastat tagasi oleks ette võtnud, umbes sel ajal sai viimane 100-as PA võim Stekkerile kokku pandud.
    Teha tasub siis kui järjekord ukse taga, nagu vene aja lõpus oli, kui selleks 100 korpuse komplekti sai tellitud.
    Osta eespool pakutud TA-1400 või mõni muu sobilik doonor ja lase üle käia, oleks kõige mõistlikum variant.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

oleme neid vaadanud, kuid küsimuseks jäi ikkagi see sisendi osa! et kas on vaja mingit tundlikut sisendit või piisab lihtsalt otsikute ümber muutmisest (rca peale) muidu need asjad on küll täitsa mõeldavad! vabandan veelkord teema risustamise eest!
      päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Pole sul vaja midagi ümber teha - poes müüakse üleminekuid RCA-6,3mm TS (mono pulk), sellest piisab. Mul seeria "pesamuna" TA-450 otse helikaardi taga sellise üleminekuga, ning töötab väga hästi. Juba üle aasta käib, peaaegu 24/7. Tõsi, täie auruga uhab harva.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

kui mul on lõputus koguses selliseid: http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=AC-012 kas ma siis võin põhimõtteliselt ühest iPodist ka lõputult aktiivkõlareid mängima panna. või kannatab helikvaliteet kuidagi. sest et vaevaltma nende jagajatega ju ühes iPodist lõputult kõrvaklappe mängima saaks panna.

Comment

Esmalt postitatud heigov poolt
            kui mul on lõputus koguses selliseid: http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=AC-012 kas ma siis võin põhimõtteliselt ühest iPodist ka lõputult aktiivkõlareid mängima panna. või kannatab helikvaliteet kuidagi. sest et vaevaltma nende jagajatega ju ühes iPodist lõputult kõrvaklappe mängima saaks panna.
            need jagajad on suhteliselt nadid..nõrk töö...juhtmega splitterid on paremad

Comment

olgu, aga kas nende "juthtmega splitteritega" võin ma neid siis lõputult ühendada?

Comment

Working...
              X