Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia-YM-010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia-YM-010

Tere

Probleem 4 oohmiste S90 tahaühendamisel tülitab koormuskaitse peale ja välja enam ei lülita, Kui aga võim enne sisse lülitada ja kõlarijuhtmed hiljem taha ühendada, mängib probleemideta, 8 oohmiset kõlaritega töötab normaalselt, kas olen loll, et üritan antud isendile 4 ohmiseid kõlareid taha sööta?

Vs: Estonia-YM-010

See ongi ettenähtud 8 oomiste kõlarite jaoks.Kui paned midagi alla 8 oomi sinna järgi,siis lööbki kaitsme peale.Ühenda 4 oomised jadamisi 8 oomiks,siis saad kuulata.

Comment

Nii et siis olengi loll, aga kuidas edasi toimida, tahaks ikka stereo heli kätte saada, vahetada võim välja?, Panna 4 ohm takkisti vahele? Vahetada kõlarid välja?

Comment

Aga kas selline asi mõjuks, kui kerida õige takistusega induktiivpoolid ja paneks mõlemale kõlarile vahele?

Comment

pole ise päris kindel aga kui kõlaril filtrit natuke ümber teha siis pidi saama ka takistust natuke muuta.(parandaga kui eksin)
          Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Järjest paremaks läheb...
            Teemaalgataja võiks otsingut kasutada.

Comment

Tere

olen kasutanud otsingut ja tegu ei ole kindlasti mitte millegi inteligentsega mille peale ma praeguseks olen tulnud tegu uitmõtetega, aga äki oskad suunata õige teem peale, oleks väga tänulik.

Comment

Juba sai eespool nagu kõik öeldud,kuid ma siis kordan.Kui sa tahad kasutada 4 oomiseid kõlareid,ühendad nende klemmid järjestikku ja siis ühendad selle kõlaripaari võimendi ühte väljundisse.Teine võimalus on see,et ühendad kõlarid võimendiga pärast kaitsmetule kustumist.Selle võimendisisese kaitsme eemaldamine on ka üks võimalus,kuid siis on natuke suurem oht võimendi ülekoormamisega maha põletada.

Comment

Tere

Ok, siis asi vist selge, teist võimu otsima? Või on kellelgi muid ettepanekuid.

Comment

Minul kaks soovitust, üks teemaalgatajale ja teine Henzzman-ile.
                    Esimesele siis: kõige lihtsam variant leida inimene, kes estoniast JAGAB (ma toonitan jagab, mitte ei targuta siin tühja) ja lasta häälestada 4-oomiseks ja ei juhtu su võimuga midagi, madista 4-oomistega palju tahad. Variante on veel näiteks kõlarid välja vahetada või otsida üsna haruldane 4-oomine estonia versioon, enda vaba valik.

Henzzman-ile:
                    palun kasuta mõnda aega seda foorumit passiivsel režiimil st loe ja kogu teadmisi ja alles siis võta igas teemas kasvõi mitu korda sõna eeldusel, et tead ikka mida kirjutad.

Comment

Tänks nõu eest Rom, ega ei oska tartu piirkonnas kedagi soovitada?

Comment

Tartust nad ei ole aga inimesed, kes meenuvad (umbes Tartu suunal siit vaadatuna ) on Max27, Jyrka, Kreeklane hetkel rohkem ei meenu.

Comment

Aga kui keerulise operatsiooniga tegu on, amatöör täpsete juhendite järgi hakkama ei saaks? (jootekolbi ikka natuke olen oma elus näppinud ja ei ole päris nii loll kui paistab).

Comment

Esmalt postitatud 329 poolt
                            Aga kui keerulise operatsiooniga tegu on, amatöör täpsete juhendite järgi hakkama ei saaks? (jootekolbi ikka natuke olen oma elus näppinud ja ei ole päris nii loll kui paistab).
                            Kui keegi viitsib siis miks mitte, aga minule ei maksa loota, mul pole püsivust ega viitsimist.

Comment

Aga igatahes suured tänud nõu eest Rom.

Comment

Working...
                              X