Teade

Collapse
No announcement yet.

Denon AVR 1708 optiline sisend katki?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Denon AVR 1708 optiline sisend katki?

Tervist!

Eile ostsin endale sellise asja nagu Denon AVR-1708. Selle taga on 2x S90 ja üks Sony aktiivne woofer. Täna siis päeval kuulasin arvutist paar tundi muusikat, üks hetk lihtsalt kadus heli.

Väljundina arvutist kasutan optilist kaablit. Ressiiveril raadio töötab, kuid arvutist ei saa kuidagi heli kätte. Ressiiveril on ka kaks optilist sisendit: proovisin mõlemat, ei tööta kummagagi. Optilise kaabli otsas on tuli olemas, nii et arvutiga on ühendus olemas. Kumb nüüd on tõenäolisem, kas Ressiiver katki või arvuti helikaart? Helikaardiks on emaplaadile integreeritud Realteki vidin (7.1). Ei oska kuidagi katsetada ega pole ka teist audio kaarti millega proovida. On ideid, kuidas testida vms?

Vs: Denon AVR 1708 optiline sisend katki?

Proovi ka helikaardi analoogväljundist signaali otsida.

Comment

Olen proovinud, analoogiga töötab. panin ka DVD mängija optilise kaudu ressiiverisse, kui ei saanud seda ka tööle, aga kahtlen, kas dvd mängija seaded õigesti said. Ressiiveril olen ka analooge proovinud, ehk siis elioni digitv panin sinna. Töötab kõik. Imelik oli see, et ma hetkeks sain isegi heli uuesti arvuti kaudu kätte, kuid see kestis 10 sec, siis tuli pinin ja muutsin reziimi, enam pole jälle kätte saanud heli optilisest. Proovin erinevate sätetega.

Comment

Endal oli samuti Denoni ressiiveriga alguses jant DVD-mängija töölesaamisega, aga selle lahendas DVD-mängija optilise väljundi bitstreami peale keeramine. See, et asi ajuti töötab ja ajuti mitte, vihjab siiski probleemile. Pigem vist siis ressiiveri poolel.

Comment

BITSTREAM on peal. Ilmselt pean garantiisse viima. Keegi teab, kas viin Euronicsisse või otse garantiikohta? Läpakaga näiteks oli nii,et Euronicsis öeldi konkreetselt, ise viite, siin on aadress....

Comment

Üks kiire küsimus, nüüd siis olen paar päeva kuulanud analoogist ja niisama proovinud ka optilisest. Huvitav on see, et vahepeal lubab mingi minut aega optilisest kuulata ja seejärel tuleb kõlaritest ainult pinin. Kas see viitab ressiiveri probleemile või helikaardile. Näiteks, kui praegu töölt tulin, arvuti on töötanud ööpäev läbi, kuid ressiiver oli standby peal, panin muusika mängima, lasi hetkeks mängida, seejärel tuli pinin, panin ressiiveri kinni, tegin uuesti lahti, ja enam ei tulnud midagi, panin analoogi peale tagasi ja saan nii edasi kuulata. Ma arvan, et see siis viitab ressiiveri probleemile?

Comment

Esmalt postitatud Rainit poolt
              BITSTREAM on peal. Ilmselt pean garantiisse viima. Keegi teab, kas viin Euronicsisse või otse garantiikohta? Läpakaga näiteks oli nii,et Euronicsis öeldi konkreetselt, ise viite, siin on aadress....
              Ei soovitaks otse remondikohta viia. Vähemalt mul omal oli ühe Tartu remondikohaga probleeme, ei suudetud kuu aja jooksul asja korda saada ja siis tõin sealt remondist ära ja viisin poodi, kus asi kuskil nädalaga korda sai, vahetati uue vastu.

Ise arvan, et see pole ressiiveri viga. Omal üks tv-box kah ei taha hästi optilesega toimida ja just stereo heliga, kui lasta ac3 heli või 5.1 heliga filmi siis töötas. Ilmselt siis box-i enda tarkvara probleem. Samas teise seadmega töötab see optiline hästi.
              Kui DVD-mängijal optiline olemas siis proovi sellega.

Comment

Esmalt postitatud Rainit poolt
                Üks kiire küsimus, nüüd siis olen paar päeva kuulanud analoogist ja niisama proovinud ka optilisest. Huvitav on see, et vahepeal lubab mingi minut aega optilisest kuulata ja seejärel tuleb kõlaritest ainult pinin. Kas see viitab ressiiveri probleemile või helikaardile. Näiteks, kui praegu töölt tulin, arvuti on töötanud ööpäev läbi, kuid ressiiver oli standby peal, panin muusika mängima, lasi hetkeks mängida, seejärel tuli pinin, panin ressiiveri kinni, tegin uuesti lahti, ja enam ei tulnud midagi, panin analoogi peale tagasi ja saan nii edasi kuulata. Ma arvan, et see siis viitab ressiiveri probleemile?

Mul sama probleem selle Denoni mudeliga kui panen DVD mängima läbi optilise siis 30 sek mängib käib pinin ja ressiiver lülitab ennast välja.

Küsimus Rainitile - mis lahenduse probleemile said

Comment

Kui välja lülitab, kas siis jääb see n.ö. "standby" led punaselt vilkuma?? või lülitab lihtsalt völja ja jääb "põlema" ?
                  Endal Denon 1508 ja kui määrasin talle käsitsi optilistele sisendilete mingit kindlad väärtused (sisendite variandi), siis jäi kõik kenasti tööle ja probleeme pole rohkem olnud.

Comment

Standby tuli jääb põlema ja nüüd on ilmenud ,et heli tuleb ainult direct mode`is (teised righelireziimid kõik vaikivad). Panen raadio ,teleka või dvd mängima läbi ressiiveri ikka sama jama.

Comment

Working...
                    X