Kui ma panen vellemani võimu vm100 ja tema toitetrafo 34 liitrisesse õhukesest klaasist täielikult kinnisesse kasti, kas ta kuumeneb siis üle?
Teade
Collapse
No announcement yet.
vm100 kinnises kastis
Collapse
X
-
Vs: vm100 kinnises kastis
Esmalt postitatud heigov pooltKui ma panen vellemani võimu vm100 ja tema toitetrafo 34 liitrisesse õhukesest klaasist täielikult kinnisesse kasti, kas ta kuumeneb siis üle?Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
-
Tänu vastuste eest. Selline küsimus ka veel, et kas sellele võimule mõjub kuidagi halvasti kah kui tal kogu aeg toide sees on? Kui jah siis kas on võimalik kuidagi niimodi, et kui ma talle helisignaali sisse lasen lülitab ennast ise sisse ja kui heli sisse ei lase lülitab ennast varsti ise välja. Ei viitsi lihtsalt kogu aeg ON/OFF nuppu vajutada.
Comment
-
heigov millest heli sisse lased? arvuti? kui arvuti siis väga lihtne , arvuti toitest võtad voolu ja siis paned sinna relee külge 12v(alalis voolu) relee, mis juhib võimendi sisse minevat voolu(arvuti töötab-> võim töötab, arvuti ei tööta-> võim ei tööta), kui ressiiveriga tegu siis saab ka sellega nii tööle panna.Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Comment
Comment