Teade

Collapse
No announcement yet.

vm100 kinnises kastis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vm100 kinnises kastis

Kui ma panen vellemani võimu vm100 ja tema toitetrafo 34 liitrisesse õhukesest klaasist täielikult kinnisesse kasti, kas ta kuumeneb siis üle?

Vs: vm100 kinnises kastis

Esmalt postitatud heigov poolt
    Kui ma panen vellemani võimu vm100 ja tema toitetrafo 34 liitrisesse õhukesest klaasist täielikult kinnisesse kasti, kas ta kuumeneb siis üle?
    Ideaalis võiks jahutusradiaator kastist välja jääda. Seda on suht lihtne korraldada tegelikult.
    Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Ma nagu vist umbes saan aru, kuidas seda tegema peaks. aga ehk keegi täpsustaks veits. Kas ma pean põhimõtteliselt kõik radiaatori ja võimendi ühendused lahti jootma ja lahti keerama ja siis kõlari kasti nende jaoks augud sisse tegema?

Comment

Mõistlikum selle trükkplaadist natuke suurem auk teha, ja siis radikas väljastpoolt kinnitada kasti külge.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

Tänu vastuste eest. Selline küsimus ka veel, et kas sellele võimule mõjub kuidagi halvasti kah kui tal kogu aeg toide sees on? Kui jah siis kas on võimalik kuidagi niimodi, et kui ma talle helisignaali sisse lasen lülitab ennast ise sisse ja kui heli sisse ei lase lülitab ennast varsti ise välja. Ei viitsi lihtsalt kogu aeg ON/OFF nuppu vajutada.

Comment

heigov millest heli sisse lased? arvuti? kui arvuti siis väga lihtne , arvuti toitest võtad voolu ja siis paned sinna relee külge 12v(alalis voolu) relee, mis juhib võimendi sisse minevat voolu(arvuti töötab-> võim töötab, arvuti ei tööta-> võim ei tööta), kui ressiiveriga tegu siis saab ka sellega nii tööle panna.
            Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Heli tuleb iPodist, nii et see varjant ei lähe kahjuks läbi.

Comment

Working...
              X