Teade

Collapse
No announcement yet.

võim .jälle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võim .jälle

hakkasin täna jälle võimu vaatama ja leitsin erinevad transid mis peaksid olema ühe sugused. http://album.ee/album/290115/50137205 kaks viimast pilti seal on need transind ühel pool on ühe sugused teisel pool teist sugused

Vs: võim .jälle

Nii, ja edasi?

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
      Nii, ja edasi?
      kas on see norm või peavad olema ühe sugused .kas selle pärast ei saandki ma sellest võimust heli vällja

Comment

Mis nende margid on? Väga toiteosa lähedal, ühtedele pakuks parem diood nimeks ja teistele transid.

Comment

Mis nende margid on? Väga toiteosa lähedal, ühtedele pakuks parem diood nimeks ja teistele transid.
          mark on nr 2 pilt on mark mospec f12c20c a4b ja siis mingid nooled nr3 pilt mark nl202 2n 6488 need sai elfast uued ostetud

Comment

a kas mõlemal pool ei pea olema dioodid

Comment

F12C20 on dioodid,ja need üldjuhul läbi ei lähe.tavaliselt lähevad lühisesse transistorid(2N6488).kas toites ainult kaks transistori oligi,või oled kaks juba välja võtnud?

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
                F12C20 on dioodid,ja need üldjuhul läbi ei lähe.tavaliselt lähevad lühisesse transistorid(2N6488).kas toites ainult kaks transistori oligi,või oled kaks juba välja võtnud?
                mina sain sele võimu ja seal oli transid läbi lastud ostsin elfast uued kuna neid sama näitajaga ei olnd siis müüa soovitas natuke võimsamaid siis proovisin üksi tuli põlema ei läind

Comment

Kas sa võmule toiteid järgi ühendades remote otsale 12V ka peale lasid?

Comment

Kas sa võmule toiteid järgi ühendades remote otsale 12V ka peale lasid?
                    remote mina ühendasin aind sinna klemmi kuhu toide läheb seal kolm klemmi

Comment

Esmalt postitatud henri503 poolt
                      remote mina ühendasin aind sinna klemmi kuhu toide läheb seal kolm klemmi
                      ...ja nüüd korra proovime veel riigikeelt kasutades. Ma aiman, mida sa öelda tahad, aga pead kohe kindlasti anda ei julge selle eest.

Comment

...ja nüüd korra proovime veel riigikeelt kasutades. Ma aiman, mida sa öelda tahad, aga pead kohe kindlasti anda ei julge selle eest.
                        võim ju auto oma a kuidas saab olla kolm klemmi kas keskmine on maandus või on kaks plussi nii nagu üks tutav ütles.Ja need transi ja dioodi asjad kas tuleb trans dioodi vastu vahetada

Comment

sa tahad kõiki korraga.pane oma võimendi korralikult korpuse sisse.siis tee nii nagu Eggy õpetas:miinusjuhe paned GND otsale,remote ja B+ ühendad kokku ja annad sinna plusspinge.
                          kui nüüd mingeid elumärke ei ole,siis kontrollid kaitset(tegelikult tee seda kõigepealt ja ühtlasi kontrolli,kas mõni trükirada pole ära põlenud)
                          kui kõik on ilus siis mõõdad pingeid võimendi lõppastme kollektoritel.
                          ja kui ikkagi midagi ei avastanud,siis anna teada transistorite nimetused(ka nende oma,milliseid sa originaalis ei leidnud)

Comment

Working...
                          X