Teade

Collapse
No announcement yet.

kas odyssei 010 saab hakkama 4x 35ac021 .tega?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas odyssei 010 saab hakkama 4x 35ac021 .tega?

mul on olemas odyssei 010 ja 2tk estonia 35ac 021-sid
    tekkis soov veel üks komplekt selliseid kõlareid soetada, ja kuna eriti palju sellest teemast ei jaga, siis sooviks teada, kas võimendi ikka elab selle üle, kui ühte kanalisse 2 kõlarit panna. (ei taha võimendist lahti saada)
    Karel2000 A.K.A. lollide küsimuste esitaja

Vs: kas odyssei 010 saab hakkama 4x 35ac021 .tega?

Kuidas Sa need ühendada plaanid? Kui kõik õigesti on siis ilmselt saab võim nende mahapõletamisega hakkama küll kui hästi tahta.
    -superradical-

Comment

estoniad oli 8ohm takistusega vist niet saab küll hakkama...
      mida sa lohh vahid

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt
        Kuidas Sa need ühendada plaanid? Kui kõik õigesti on siis ilmselt saab võim nende mahapõletamisega hakkama küll kui hästi tahta.
        plaaniks ikka paralleelselt, sest ma kuskilt kuulsin, et kui järjestikku ühendada, siis tuleb takistus8\3=2.6 ja siis võin võimendiga hüvasti jätta.
        Karel2000 A.K.A. lollide küsimuste esitaja

Comment

Mul mängis mitmeid aastaid paraleelitud ühenduses ja polnud mingit probleemi. Muutus ainult tunduvalt paremaks vaiksel kuulamisel madala otsa helirõhk toas ja kui tahtmist oli sai ka nii, et akna klaasid klirisesid! Oli 1986 aasta võim ja kohe sai ära vahetatud toiteploki stabilisaatoris väiksed lüüdid lääne kondekate vastu ja mängib käesoleva ajani , ilma remondita! Regulaatorid ja lülitid on kah korra õlitamist saanud, selle aja jooksul. Virisemiseks põhjust pole.
          viimati muutis kasutaja humax; 07 January 2009, 11:11.

Comment

Esmalt postitatud Karel2000 poolt
            ma kuskilt kuulsin, et kui järjestikku ühendada, siis tuleb takistus8\3=2.6
            et selliseid rumalusi tulevikus vältida: http://www.dcc.ttu.ee/Martin/elektroonika/yhendused.htm

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt
              et selliseid rumalusi tulevikus vältida: http://www.dcc.ttu.ee/Martin/elektroonika/yhendused.htm
              Ja kui see lihtne asi liiga keeruline on siis: 8 oomi + 8 oomi (järjestikku) = 16 oomi. 8 oomi + 8 oomi (paralleelselt) = 4 oomi (1/R=1/8+1/8=2/8 => R/1=8/2=4) lihtne ja loogiline
              Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Working...
              X