Teade

Collapse
No announcement yet.

Amfiton 25y-202c ja grammar Pioneer PL-514X

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Amfiton 25y-202c ja grammar Pioneer PL-514X

Tere Härrad ja ehk ka Preilid

Selline mure nüüd seoses äsjase grammari ostuga, et....

Mul on see võim juba päris ammu ja sellele lisaks estonia kõlarid ja olen siiani läbi arvuti lasknud ja varem vist oli ka surin läbi arvuti lastes, aga nüüd on väline helikaart ja sellega on korras, aga nüüd grammariga on ikka päris intensiivne surin ja ma ei kujuta ette kudias see teadjaid aitab aga kõvemaks keerates läheb surin ka kõvemaks (see on see klassikaline maanduse surin)
    Äkki mul on valesti ka asjad nagu...Estonia kõlar kõige all, siis võim peal ja grammar kõige otsas ja praegu kirjutan kirja nii, et läppar ka grammari peal.
    Grammaril on RCA koos selle maanduse juhtmega (kutsutakse GNDks?) ja kui peale keeran selle maanduse siis läheb surin vähemaks aga mingi 30prossa vms aint ja ju vist peab nii olema aga kui keeran võimul arvuti signaali peale ja grammari maandus on külge kruvitud siis on ka surin.

Olen ise tartus...siis, olen aru saanud ei meeldi inimestele see tln orbita service aga viisin oma RELOOPi mikseri parandusse sinna (toide läks lambist läbi..fakk knows) ehk siis kui tagasi saan ja töötab, siis saan grammari sinna phonosse lasta, aga oskab keegi soovitada või aidata võimuga..

siin üks tüüp müüb ka seda võimu
    https://www.osta.ee/3883617
    ja grammar on see aga sellega peaks kõik korras olema, ostes proovisime veits ägedama/uuema võimuga ja kõik oli bongo
    http://212.47.219.162/dynamic/timg/0...ba5cb2a799.jpg

päris segane kiri vms eks?!

Ette tänades,
    Peeter

Vs: Amfiton 25y-202c ja grammar Pioneer PL-514X

ja lahendasin ise ära
    veits tuli loogika muusa peale ja sain aru et sitt varjestamta juhe oli ja sain tartust YEinternationalist abi ehk siis lühem parema varjestusega juhe ja supsti, kõik on bongo

Aitäh, et noh lugesite

Comment

Working...
    X