Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
kallis,kurivaim.
see eeldab korraliku mugavat tugitooli kamina ääres(sellise ilusa mõnusa võrega kuhu jalad saab panna)korraliku konjakit(võib ka viskit,kui rohkem meeldib)
suitsumees ei tohi labast sigareti tõmmata,vaid peab lepima havanna sigariga.
ja muusika ei sobi igasugune.
jama kohe sellise võimendiga
kallis,kurivaim.
see eeldab korraliku mugavat tugitooli kamina ääres(sellise ilusa mõnusa võrega kuhu jalad saab panna)korraliku konjakit(võib ka viskit,kui rohkem meeldib)
suitsumees ei tohi labast sigareti tõmmata,vaid peab lepima havanna sigariga.
ja muusika ei sobi igasugune.
jama kohe sellise võimendiga
OT: aga - kas see iroonia on kohane? Paljud siinsed foorumlased (mina kaasa arvatud) ei ole jootekolviässad.
OT jätkub...
Mina isiklikult ei näe siin mingit irooniat.
Täpselt nii ongi - mida kvaliteetsem on süsteemi üks komponentidest, seda suuremad nõudmised tekivad ka ülejäänute suhtes.
Kaasa arvatud kuulatav muusika ja konjakimark.
Aga siiski - RJ45 pesad kõlarite ühendamiseks? Ning vaadates ka nende kõlarikeste kirjeldusi, tundub, et tegu järjekordse "audiophoolidele" suunatud marketingihaibi ja hinge hinnaga müüdavate suht keskpäraste toodetega. Pigem hangiks Sonic T-Ampi, mis maksab mitu-mitu korda vähem, aga on IMO väheke tõsiseltvõetavam võimendi ja modimisõpetusi on terve nett täis.
Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Minu kogemused nende väikeste võimukestega piirduvad samuti Sonic T-Ampiga.
Peale "kohustuslikku" modimist on tegemist üsna asjaliku võimendiga.
Praeguseks on see mudel juba tootmisest maas ja muutunud kultusesemeks, aga uusi tuleb järjest peale.
Kivisid ei maksa alahinnata.
- As a high-quality auxiliary power amp in a surround-sound setup, the Icon can be used to drive tweeters or rear-channel speakers.
- Caution: If you have high efficiency speakers with sensitivity > 92db, you might hear high frequency switching noise.
kahtlust äratab ka see, et liiga mitu asja tikutopsis koos.
T-amp oli sama suures kastikeses, aga ainult võimendi, ja sedagi pidi
modima, et hästi töötaks. ehk siis tüüpiline ressiiveri/võimendi tüüpi
hoiatus minu poolt. ülaltoodud tsitaadid vähemalt näitavat tootjat
päeis heas valguses, kes lugeda mõistab, see orki ei lähe.
Comment