Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem võimendiga Estonia -yn-010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem võimendiga Estonia -yn-010

Tervist seltsimehed !

Tülitan sellise olgem ausad teie jaoks võibolla kerglase ja rumala probleemiga kuid sain siis hiljuti sõbralt omale Estonia -yn-010 eel ja lõpp võimendi !
    kuid juhtmeid ei saanud tinutasin ja möllasin ning valmistasin siis omale juhtmed , et saaksin selle ühendada kaunisti arvutiga aga vahi aga vahi nuuh ei saa mina neid omavahel kuidagi ühendatud , et nagu eel võimu ja lõpp võimu jutmetega proovides 2 võimalust kas põriseb nii , et elemendid suitsevad või siis ei tee piuksugi ! kui keegi oskab mind kuidagi aidata oleksin enam kui tänulik

Vs: Probleem võimendiga Estonia -yn-010

Esmalt postitatud Tyymiis poolt
    Tervist seltsimehed !

Tülitan sellise olgem ausad teie jaoks võibolla kerglase ja rumala probleemiga kuid sain siis hiljuti sõbralt omale Estonia -yn-010 eel ja lõpp võimendi !
    kuid juhtmeid ei saanud tinutasin ja möllasin ning valmistasin siis omale juhtmed , et saaksin selle ühendada kaunisti arvutiga aga vahi aga vahi nuuh ei saa mina neid omavahel kuidagi ühendatud , et nagu eel võimu ja lõpp võimu jutmetega proovides 2 võimalust kas põriseb nii , et elemendid suitsevad või siis ei tee piuksugi ! kui keegi oskab mind kuidagi aidata oleksin enam kui tänulik
    Osta õiged juhtmed alustaks sellest.
    mida sa lohh vahid

Comment

Esmalt postitatud rainx666 poolt
      Osta õiged juhtmed alustaks sellest.
      kas seda sorti juhtmeid müügil kah veel on ? pole kl näinud otsind nii oomi poest kui ka noortehnikust ja a- soundist pole kl kahjuks silmanud ! see oleks jah kõige parem varjant kah igati !

Comment

Esmalt postitatud Tyymiis poolt
        kas seda sorti juhtmeid müügil kah veel on ? pole kl näinud otsind nii oomi poest kui ka noortehnikust ja a- soundist pole kl kahjuks silmanud ! see oleks jah kõige parem varjant kah igati !
        Ilmselt see:
        http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=CABLE-307%2F5
        Ja see:
        http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...rtnr=42-722-41
        (viimase puhul jääb nimetus "tape recorde cable" arusaamatuks.

Parem lanendus:
        See:
        http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=CABLE-301
        Ja sinna otsa juba kaasaegsem 3,5mm stereo to 2xRCA
        Nt. see:
        http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...?artnr=500-001
        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Sellist juhet poest ei saa (vähemalt valmis kujul pole). See tuleb lasta teha, kui omal mõistus peale ei hakka. Lõppvõimuga tasub ettevaatlik olla selline mitte mõtestatud tegevus sisendi kallal võib lõppeda tossuga.

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
            Sellist juhet poest ei saa (vähemalt valmis kujul pole). See tuleb lasta teha, kui omal mõistus peale ei hakka. Lõppvõimuga tasub ettevaatlik olla selline mitte mõtestatud tegevus sisendi kallal võib lõppeda tossuga.
            Ma olen sedasorti juhtmeid ostnud westbaltist ja oomipoest
            Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Esmalt postitatud pult poolt
              Ma olen sedasorti juhtmeid ostnud westbaltist ja oomipoest
              Too näide? Sinna läheb liialt spetsiifiline juhe, et olla tõsi. Või lahmid niisama teadmata milline juhe sinna läheb?

Comment

Too näide? Sinna läheb liialt spetsiifiline juhe, et olla tõsi. Või lahmid niisama teadmata milline juhe sinna läheb?
                Enamasti on neil vanadel pillidel ühes otsas 5-din http://upload.wikimedia.org/wikipedi...iagram.svg.png pesa, mida läänes imestati, et idas on midikõrvaklapidklapid. Ja teises otsas on 3,5 stereo pistik või 2 rca-d, näiteid on siin eelnevate postitajate poolt toodud, kus neid müügil on. Näiteks see: http://www.westbalt.ee/catalog/produ...oducts_id=9898

Comment

Äkki aitab lahmimisest? Esimeses postis tahab inimene eel ja lõppvõimu kokku ühendada ja mida ta selle sinu näiteks toodud juhtmega peale hakkab? Sinna on vaja DIN5 -> 2x DIN. Ainult lõppvõimu saab arvutile järgi ühendada 3,5mm -> DIN5 aga seda ma väga ei soovita (vähemalt estonia puhul).

Comment

Sellist juhet poest ei saa (vähemalt valmis kujul pole).
                    Ei ole jah, aga on võimalik siiski läbi ajada kolvita, kokku ühendades valmis asju.
                    Vajalikud detailid:
                    1. üleminek DIN5->RCA Female (3 tk)
                    2. kaabel RCA Male-RCA Male, näiteks see (1 tk) Sobivad ka muud, eelistada tuleks kvaliteetse varjestusega asju.

Edasine ühendamine ei tohiks keeruline olla. 2 tk. p.1 viidatuid eelvõimule "на выход" (kindlasti samale väljundile, kas A või B). 1 tk lõppvõimule "на вход". RCA kabla nüüd ühendada vahele, nii et kasutusel on eelvõimust tulevatel adapteritel DIN5 otsa klemm nr 3-ga ühendet RCA otsik (üks RCA pesa jääb kummalgi adapteril eelvõimu taga vabaks).
                    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

niisiis gu50 sinu antud loogika ei toimi ostsin ära kogu kuppatuse abi ei hallgi aga kasutades samu juhtmeid leidsin teise võimaluse
                      5 din -rca ja lõpp võimu eelvõimust tuleb bocnp ja siiis teine 5 din rca on ühendatud rca-ga lõppvõimu see on siis võhod ühes pesas !

Comment

Et mida??? Aga hea, et lõpuks leidsid minu loogika ikka üles Tore kui emakeele tundides ka rohkem viibiksid, see teeb elementaarse eneseväljenduse arenemisele lisaks head ka loogikale, kui oskad lugeda ja kirjutada.
                        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Äkki aitab lahmimisest? Esimeses postis tahab inimene eel ja lõppvõimu kokku ühendada ja mida ta selle sinu näiteks toodud juhtmega peale hakkab? Sinna on vaja DIN5 -> 2x DIN. Ainult lõppvõimu saab arvutile järgi ühendada 3,5mm -> DIN5 aga seda ma väga ei soovita (vähemalt estonia puhul).
                          Hüva, aga milline on see DIN otsik? Vastupidiselt sinu väitele, et lahmin, tõin ma ka DIN5-le viitava lehe välja ja proovin probleemile lahendust leida. Äkki leiab vastuse siit. Kas on see 3 klemmiga või...

Comment

Esmalt postitatud pult poolt
                            Hüva, aga milline on see DIN otsik? Vastupidiselt sinu väitele, et lahmin, tõin ma ka DIN5-le viitava lehe välja ja proovin probleemile lahendust leida. Äkki leiab vastuse siit. Kas on see 3 klemmiga või...
                            Näpukas DIN all pidasin silmas ikka DIN5-te lihtsalt number jäi vahelt ära, simpel.

Comment

Mis te poisist ikka piinate-tule osta mu käest originaal juhe ära-ühest six pakist rockist täitsa piisab 55647902

Comment

Working...
                              X