Tere, selline jama et võimendi on kahe kanaliga ja vasak kanal nagu ei talu üldse pinget, kui muusikat kõvemaks keerata, siis võimendi lülitab end välja ja siis jälle sisse tagasi ja nii hakkabki jändama niimoodi....milles võib viga olla? ma ise arvan et mingisugune kõlarikaitse relee või miskit teeb sellist asja..
Teade
Collapse
No announcement yet.
Jama autovõimendiga King Audio 859-M250
Collapse
X
-
Vs: Jama autovõimendiga King Audio 859-M250
Ei hakka võimu nägemata oletama, aga räägin ühest konkreetsest juhusest, oli kunagi sarnane probleem ühe võimuga, et samamoodi üks kanal ei talunud kohe kuidagi vatti, lõpuks leidsin vea ülesse, nimelt seda kanalit on ilmselt armetult väiksemal koormusel piinatud ja lõpu transistoritel olevad võimsad takistid olid kergelt kärsanud ja eri nominaalidega, see oli piisavaks põhjuseks, et kaitse sai valet inffi ja välja lülitas juba väiksel võimsusel.
Aga, et midagi kindlat väita peaks seda võimu asjatundja üle vaatama, siin võibki oletama jääda.
Aga ma sain aru, et teine kanal kannatab ilusti? Proovisid neid eraldi ikka (algul üks ja siis teine sama koormuse taga)?
Comment
-
Täitsa võimalik isegi et mul võimul ka mõni detail on läbi minemas, proovin lähipäevil testeri muretseda, siis saaks mõlemal kanalil takistite takistusi võrrelda. aga see on natuke küll kahtlane, et eelmine omanik väidab et tema käes töötas see korralikult kas tõesti transpordiga võib selline asi juhtuda? kahtlen...
Comment
-
Transpordiga selliseid asju nüüd küll ei juhtu Aga võin sulle kinnitada (olen palju tehnikat ostnud), et ausaid müüjaid ongi vähe. Ma olen ostnud tehnikat, mis on müüa sõnul "heas" korras ja hiljem olen neid lausa 4 KORDA!!! lahti võtnud sest pisi vigu nii palju, et nad lihtsalt ei avaldu kõik korraga.
Comment
-
Esmalt postitatud tiidu93 pooltnii, sai natuke transistore kontrollitud, paremas kanalis(töötavas kanalis) oli transistorid 2SB778 155 oomi ja 2SD998 ka 155 oomi, kuid vasakus oli 2SB778 158 oomi ja 2SD998 328oomi, nii et on suur võimalus et mul see transistor pool-läbi
Siit ei loe isegi välja mida sa üldse mõõtsid.
Comment
Comment