Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia red-light-of-death

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia red-light-of-death

Oman Estonia-ym-010 komplekti. Teenis mind hästi, aga nüüd see punane tuli põleb ja muusikat pole Piinanud ma teda omast arust pole. Kas on mingi võimalus mul sellest ise veel hääl kätte saada või oleks mõttekam, kellelegi targemale näidata?

Vs: Estonia red-light-of-death

Üks märksõna mida oleks võind enne seda kasutada OTSING sinna oleks kirjutanud kaitserelee või punane tuli.
    Kui lihtsalt enam käima ei läind ja varem seal sees käidud pole siis tuleks vahetada lüüdid(kondensaatorid) alustuseks.
    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Loen küll neid, aga ei oska kuskilt peale hakata.

Comment

Ma näitaks kellegile targemale. Kus paikned?
        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Enamjaolt Tartus. Kas need A ja B nuppude tuled peavadki kustus olema kogu aeg?

Comment

Need peavad põlema vastavalt sellele mis väljund kanal sees on. aga see et nad koguaeg kustus on näitab seda et väljundid pole järgi lülitatud. punane põleb samal ajal eks?. varem töötasid need tuled we?
            Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Mõlemale küsimusele vastus jah. Aga ma ei oska seda kellelegi näidata ka. Kuhu selle Tartus viia saaks nii, et rahakott ka alles jääks?

Comment

Kui nn. see punane kõlari kaitselülituse LED jääb peale võimendi sisselülitamist põlema, siis on mitu võimalust. Nagu eelpoolgi nimetati siis kuivanud elektrülüütkondensaatorid kaitselülituse ahelas, rikkis OP- võimendi, võimendi kanali väljundis on lubatust kõrgem alalispinge jne. Kõige tõenäolisem on kaks esimest varianti aga välistada ei tasu ka viimast, nii ehk teisiti tuleks võimendi jooksval remondil teha uuesti mõlemale kanalile täpishäälestus ja veenduda, et kontrollpunktides on pinged õiged ning väljundpinge tühijooksul nullilähedane. Kui Tartu kandis sul juhuslikult ei õnnestu vastava ala spetsialisti leida, siis olen nõus veel seekord ise ka asja korda tegema, ekki olen lubanud korduvalt, et ajapuudusel ei saa enam kõrvaliste väikeste töödega tegeleda.
                Satun Tartu arvatavasti nädala lõpu poole, kui seniks pole võimendit korda tehtud, saad selle mulle auto peale sokutada, kätte saad töötavana selle kuu lõpus. Kontakt 58016344

Comment

Mul sama viga, mis teema algatajal, ehk punane LED põleb alates sisselülitamisest.
                  Kas leidub kedagi, kes viitsiks teemaga tegelda? Võimendi asub Tallinnas. Võib helistada 5111447 või kirjutada: margusz@hotmail.com

Comment

Working...
                  X