Teade

Collapse
No announcement yet.

Alpine mrp-m200 katki...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Alpine mrp-m200 katki...

    Siuke asi, et sai mingiaeg tagasi muretsetud omale selline võimendi. On ta siis autosse mõeldud helivõim. Aga juhtus siuke asi, et esimesest proovimisest peale ei tule nagu heli läbi üldse. Väga väga vaikselt tuleb.
    Esimene proovimine toimus toas automaki taga ja vool võetud arvutil toiteplokist. Juhtmeid külge kruvides läks korraks kruvikas vastu korpus samal ajal kui oli vastu ühte klemmi, aga kahjuks ei mäleta mis klemm see oli, kas oli vool või oli kõlari väljund. Kaldun arvama, et kõlariväljund aga kindel pole.
    No igatahes lõi korraks sädet aga korraks läks ainult vastu ka.
    Kuna võimendi ostetud võõralt isikult ja postiga saadetud siis on võimalus, et sain tünga aga ka on võimalus et lasin ise midagi läbi seal sees.
    Igatahes hääl tuleb läbi hästi vaikselt kui makk põhja keerata ja mingi naljakas kõrvalheli on ka veel, midagi krabinale sarnast aga siiski teistsugune. Et mitte vale mulje ei jääks, siis sai ikka asja autos ka proovitud, aga polnud ka seal tulemus teine. Muidu lülitab ennast kenasti sisse koos makiga ja värki, et sellessuhtes töötab.

    Igatahes äkki oskab keegi midagi pakkuda mis võiks viga olla. Veel parem kui keegi pakuks ennast või mõnda teist muidu head elektroonikut, kes oskaks selle asja kas korda teha, või lihtsalt vea tuvastada. Soovitavalt siis lõuna-eestist(võru,tartu,põlva kandis võinii).

    Sai pikk jutt mis teatavasti on si** jutt. Aga siiski on mure sellega, ise pole piisavalt elektroonikaoskaja, et seda korda teha.

    Lahti võtsin küll aga midagi kahtlast ei näinud. martinr112 pakkus küll et lõputransid läbi, aga ise ei oska midagi arvata.

    #2
    Vs: Alpine mrp-m200 katki...

    ära nüüd müüjat küll süüdista.ise sa ta läbi lasid.peaasi,et ära rohkem talle voolu taha anna,muidu rikud veel rohkem ära.

    Comment


      #3
      Vs: Alpine mrp-m200 katki...

      no tsiis ma ju ütlesin et on võimalus et sain tünga aga võisin ka ise läbi lasta, ma ei süüdistagi müüjat...ära võta laest fakte mis paika ei pea...

      ma pigem ootaks mingeid nõuandeidki, mis edasi teha või mismoodi..pakuks abigi keegi remontimisel vms...

      Comment


        #4
        Vs: Alpine mrp-m200 katki...

        Otsi mõni testriga inimene ja las mõõdab lõputransid üle, kui ei leia, siis Tartus võin ise pilgi peale visata.

        Comment

        Working...
        X