Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia võimsamaks tegemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

estonia võimsamaks tegemine

Tere tekkis siis küsimus kas estonia võimu on võimalik teha võimsamaks. Mis jupid peab ära vahetama? Mis peab ümber ehitama?

Vs: estonia võimsamaks tegemine

Esmalt postitatud matumees poolt
    Tere tekkis siis küsimus kas estonia võimu on võimalik teha võimsamaks. Mis jupid peab ära vahetama? Mis peab ümber ehitama?
    Mind huvitab ka juba pikemat aega, kuidas panna liitrisesse purki 2L vett.
    (vastus: müü purk maha ja osta ämber)

Comment

Kõik on võimalik. Aga see, et sa sellise küsimuse küsid näitab, et sa pole selleks võimeline. Aga ma küsiks vastu: Milleks sul seda vaja? Kontserdite korraldamiseks on ta suhteliselt ebasobiv(ebamugav tassida, pole Speakon pesi jne). Eksole.
      Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
      Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

tahan kodus kasutada. Ja ma arvan et ma oskan siin foorumis nii mõnestki rohkem. Kõik kondekad ära vahetatud. Ise arvan et peaks vahetama toitel midagi ja siis võimsamad trantsid

Comment

Loe esialgu seda http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ht=ESTONIA+010
          kui tõsisem huvi siis PS.
          VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Ise olen ka ühe eksemplari aretanud võimsuseni 2x100+W. Iseenesest oli huvitav sellega tegeleda. Kui ise teha (kui tead mida teed ja kuidas teed), siis on asjal mõte sees + nauding tehtud tööst ja saavutatud tulemusest. Kui lasta kellegil teha siis kujunev lõpphind teeb ettevõtmise minu arvates mõtetuks,sest umbes sama raha eest saab osta korraliku 2x200+W võimu ja isegi puldiga.
            Esimene ettejuhtuv näide (selle pilli lõpphind läheb üliharva üle 200EUR-i):
            http://cgi.ebay.de/Digitaler-Verstaerker-AKAI-AM-67-mit-Fb-2-x-220-Watt_W0QQitemZ170322678620QQcmdZViewItemQQptZDE_El ektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_Verst%C3%A4r ker?hash=item170322678620&_trksid=p3286.c0.m14&_tr kparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318| 301%3A1|293%3A1|294%3A50

Comment

Teooria: P=U²/R seega kui tahad 2x suuremat võimsust, tuleb lõppvõimule anda 4x suurem toitepinge sama koormustakistuse korral. Kõik jupid, mis seda uut pinget üle ei ela, tuleb vahetada. Alusta toitetrafost.
              Rohkem pole sind vaja ju õpetada, sest
              Ja ma arvan et ma oskan siin foorumis nii mõnestki rohkem.
              Edu ja jõudu!
              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt
                Teooria: P=U²/R seega kui tahad 2x suuremat võimsust, tuleb lõppvõimule anda 4x suurem toitepinge sama koormustakistuse korral. Kõik jupid, mis seda uut pinget üle ei ela, tuleb vahetada. Alusta toitetrafost.
                Rohkem pole sind vaja ju õpetada, sest
                Edu ja jõudu!
                Kontrolli oma teooria üle, vastupidi oleks õigem (pean silmas võimsuse ja toitepinge suhet)
                Trafot ka vahetama ei pea, tuleb lihtsalt keerde juurde kerida.
                viimati muutis kasutaja Rom; 03 m 2009, 09:06.

Comment

kudas saaks teha selle relee tuimaks nii, et see ei plõksuks üle koormuse korral?

Comment

Ma ei ole küll kindlasti esimese järgu asjapulk, aga minu loogika ütleb, et kui miski on pandud ülekoormuse korral plõksuma, siis on targem see asi ka nii jätta. Tegemist on ju ikkagi kaitselülitusega, mis üritab su võimendit elus hoida.

Kui tundub, et plõksub liiga kerge koormuse peale, on viga kusagil mujal.

Comment

Esmalt postitatud matumees poolt
                      kudas saaks teha selle relee tuimaks nii, et see ei plõksuks üle koormuse korral?
                      Autod muutuvad võimsamaks ka kui nendelt termoandurid ära võtta, siis ju ei kuumene üle ja mootor on kogu aeg jahe ning võib vabalt pöördeid laes hoida. Ülekoormuse korral on niikuinii heli julmalt moonutatud, kas tahad sellist heli nautida või tahad ainult mingit supakat sõpradele demonstreerida, sest reaalselt keegi ei istu maha pannes oma lemmik plaat mängima ja kuulata terve õhtu kuidas kuidas estonia appi karjub.

Aga jah kui see kaitse liiga vara plõksima hakkab, siis tuleks see hoopis korda teha.
                      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Esmalt postitatud kaurman poolt
                        Ma ei ole küll kindlasti esimese järgu asjapulk, aga minu loogika ütleb, et kui miski on pandud ülekoormuse korral plõksuma, siis on targem see asi ka nii jätta. Tegemist on ju ikkagi kaitselülitusega, mis üritab su võimendit elus hoida.

Kui tundub, et plõksub liiga kerge koormuse peale, on viga kusagil mujal.
                        Või äkki kõlareid ellu jätta?

Comment

Esmalt postitatud sill poolt
                          Või äkki kõlareid ellu jätta?
                          Nii kõlareid kui võimendit, kui võimendi ülepinges siis kärssavad lõppvõimendid ja isegi ka palju võimsamate kõlarite kõrgtoonid.
                          Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

mul on võimu taga 15 tolli 500watti suba

Comment

Noh täitsa kahe otsaga asi-ma võin kah lausa 2 15" suba toita nii 2*ligi 2 kW võimust või ca. 200W STK klotsvõimust-vahet praktiliselt ei ole sest nagunii tahaks kuulmist ka tulevikus omada ja siis pikalt ei taha isegi seda 200W, suht rumal jutt mu meelest, see 500W "mingit" watti ei ole kindlasti 500RMS watti, seda esiteks ja teiseks-ESTONIA ei ole subavõim, otsi mingi muu võim selle suba jaoks.
                              -superradical-

Comment

Working...
                              X