Tere tekkis siis küsimus kas estonia võimu on võimalik teha võimsamaks. Mis jupid peab ära vahetama? Mis peab ümber ehitama?
Teade
Collapse
No announcement yet.
estonia võimsamaks tegemine
Collapse
X
-
Vs: estonia võimsamaks tegemine
Esmalt postitatud matumees pooltTere tekkis siis küsimus kas estonia võimu on võimalik teha võimsamaks. Mis jupid peab ära vahetama? Mis peab ümber ehitama?
(vastus: müü purk maha ja osta ämber)
-
Kõik on võimalik. Aga see, et sa sellise küsimuse küsid näitab, et sa pole selleks võimeline. Aga ma küsiks vastu: Milleks sul seda vaja? Kontserdite korraldamiseks on ta suhteliselt ebasobiv(ebamugav tassida, pole Speakon pesi jne). Eksole.Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
-
Loe esialgu seda http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ht=ESTONIA+010
kui tõsisem huvi siis PS.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Ise olen ka ühe eksemplari aretanud võimsuseni 2x100+W. Iseenesest oli huvitav sellega tegeleda. Kui ise teha (kui tead mida teed ja kuidas teed), siis on asjal mõte sees + nauding tehtud tööst ja saavutatud tulemusest. Kui lasta kellegil teha siis kujunev lõpphind teeb ettevõtmise minu arvates mõtetuks,sest umbes sama raha eest saab osta korraliku 2x200+W võimu ja isegi puldiga.
Esimene ettejuhtuv näide (selle pilli lõpphind läheb üliharva üle 200EUR-i):
http://cgi.ebay.de/Digitaler-Verstaerker-AKAI-AM-67-mit-Fb-2-x-220-Watt_W0QQitemZ170322678620QQcmdZViewItemQQptZDE_El ektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_Verst%C3%A4r ker?hash=item170322678620&_trksid=p3286.c0.m14&_tr kparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318| 301%3A1|293%3A1|294%3A50
Comment
-
Teooria: P=U²/R seega kui tahad 2x suuremat võimsust, tuleb lõppvõimule anda 4x suurem toitepinge sama koormustakistuse korral. Kõik jupid, mis seda uut pinget üle ei ela, tuleb vahetada. Alusta toitetrafost.
Rohkem pole sind vaja ju õpetada, sest
Ja ma arvan et ma oskan siin foorumis nii mõnestki rohkem.Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
-
Esmalt postitatud vasaraonu pooltTeooria: P=U²/R seega kui tahad 2x suuremat võimsust, tuleb lõppvõimule anda 4x suurem toitepinge sama koormustakistuse korral. Kõik jupid, mis seda uut pinget üle ei ela, tuleb vahetada. Alusta toitetrafost.
Rohkem pole sind vaja ju õpetada, sest
Edu ja jõudu!
Trafot ka vahetama ei pea, tuleb lihtsalt keerde juurde kerida.viimati muutis kasutaja Rom; 03 m 2009, 09:06.
Comment
-
Ma ei ole küll kindlasti esimese järgu asjapulk, aga minu loogika ütleb, et kui miski on pandud ülekoormuse korral plõksuma, siis on targem see asi ka nii jätta. Tegemist on ju ikkagi kaitselülitusega, mis üritab su võimendit elus hoida.
Kui tundub, et plõksub liiga kerge koormuse peale, on viga kusagil mujal.
Comment
-
Esmalt postitatud matumees pooltkudas saaks teha selle relee tuimaks nii, et see ei plõksuks üle koormuse korral?
Aga jah kui see kaitse liiga vara plõksima hakkab, siis tuleks see hoopis korda teha.Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
Comment
-
Esmalt postitatud kaurman pooltMa ei ole küll kindlasti esimese järgu asjapulk, aga minu loogika ütleb, et kui miski on pandud ülekoormuse korral plõksuma, siis on targem see asi ka nii jätta. Tegemist on ju ikkagi kaitselülitusega, mis üritab su võimendit elus hoida.
Kui tundub, et plõksub liiga kerge koormuse peale, on viga kusagil mujal.
Comment
-
Noh täitsa kahe otsaga asi-ma võin kah lausa 2 15" suba toita nii 2*ligi 2 kW võimust või ca. 200W STK klotsvõimust-vahet praktiliselt ei ole sest nagunii tahaks kuulmist ka tulevikus omada ja siis pikalt ei taha isegi seda 200W, suht rumal jutt mu meelest, see 500W "mingit" watti ei ole kindlasti 500RMS watti, seda esiteks ja teiseks-ESTONIA ei ole subavõim, otsi mingi muu võim selle suba jaoks.-superradical-
Comment
Comment