Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Oojaa, selles on sul õigus. Mõni inimene polegi leidnud paberit, mis töötab. Samas mul on õnneks läinud viimased paar korda, libedad paberid, mis käivad raamatute-vihikute ümber. Üks pool valge, teine kirju (rebased, kitsed, autod ).
Mul ka need samad kiled nagu mis õpikutele ja vihikutele ümber pannakse, Rimis oli miski 8tk komplektis ja 11 eeki
Kui kaua sa triigid muidu 2-3 minti? Rohkem?
kui nüüd uue kivi ostan kas oleks mõtekam panna kivi juhtmetega plaadist eemale et oleks parem joota jne et läbi ei põletaks kivi. vb kui mu jutust aru ei saa siis midagi sellist :
Mul ka need samad kiled nagu mis õpikutele ja vihikutele ümber pannakse, Rimis oli miski 8tk komplektis ja 11 eeki
Kui kaua sa triigid muidu 2-3 minti? Rohkem?
Triigin nii kaua, kui julgust on või nii...3-4minutit ikka. Mingil hetkel näed, kuidas rajad isegi hakkavad läbi paberi paistma, õrnalt. Siis vee alla ja õrnalt hõõruma, näpuga soovitatavalt, siis on parem tunnetus.
Esmalt postitatud MasterMan poolt
kui nüüd uue kivi ostan kas oleks mõtekam panna kivi juhtmetega plaadist eemale et oleks parem joota jne et läbi ei põletaks kivi. vb kui mu jutust aru ei saa siis midagi sellist :
Kui sa ise arvad, et nii väldid rohkem lühised jne, samas kivi maha põletamist valeühenduse abil see ei väldi. Trükkplaadile on pigem siiski parem, ei saa valesti ühendada.
Pingestades pista + ja - juhtmete vahele nii 12V 3W-sed pirnid(või 40-50 oomised takistid),siis lükkad pinge peale ja kui valesti on,siis suure tõenäosusega ei põle midagi maha vaid valesti ühendamise korral kas pirnid süttivad heledalt(takistid kuumenevad) või lihtsalt ei tööta. Vähemalt ei pea sa iga apsaka korral jälle poodi uue kivi järele jooksma.
Pingestades pista + ja - juhtmete vahele nii 12V 3W-sed pirnid(või 40-50 oomised takistid),siis lükkad pinge peale ja kui valesti on,siis suure tõenäosusega ei põle midagi maha vaid valesti ühendamise korral kas pirnid süttivad heledalt(takistid kuumenevad) või lihtsalt ei tööta. Vähemalt ei pea sa iga apsaka korral jälle poodi uue kivi järele jooksma.
kahjuks pole takke ega ka raha et neid osta, MUPO just tegi vist trahvi mulle ja taskuraha on läbi.
Triigin nii kaua, kui julgust on või nii...3-4minutit ikka. Mingil hetkel näed, kuidas rajad isegi hakkavad läbi paberi paistma, õrnalt. Siis vee alla ja õrnalt hõõruma, näpuga soovitatavalt, siis on parem tunnetus.
A või et vee alla , see plaat pildil on tehtud nii: triikisin, 3-4 minti kindlasti, siis vaikselt hakkasin paberit eemaldama, ning rajad oli peal, siis seisis natukene aega , ning siis vahendisse (Raud3Kloriid), ligunes seal tunni jagu ja siis siin ta mul on: ESIMENE VALMIS PLAAT MIS TEHTUD PRINTIMISE JA TRIIKIMISEGA!
Plaat ise TDA1554Q 2x22w
Kena plaat,kergelt on vist läbi radade söönud,aga muidu igati ok. Krt peab ise ka kunagi ikka laserprinteri sebima,saab palju lihtsamini ja kaubanduslikumalt asjad aetud,kui markeriga peale vehkides. Näide: 3,5 tundi markeriga joonistamist(väikeste pausidega),päris tüütu ausalt üteldes,ei soovita kellelegi. Täpsuse koha pealt seesama trükkplaat tuli ka olude sunnil markeriga teha,seal kus rajad tihedalt üksteise kõrval,seal oli ikka väga hull,pidevalt jooksid rajad kokku üksteisega.Hiljem loobusin ja tõmbasin need mõned kohad lihtsalt paksu rajana ning noaotsaga hiljem vedasin radadele vahed.Ühesõnaga printimisvariant tundub palju muhedam,kahju kohe et tindiprinteriga sedasi opereerida ei saa.
See läbisöömine on suht koht väike, pisikesed microtäpid vms. aga enne söövitamist ma tegin ka natukene markeriga üle. Aga no esimese plaadi kohta olen mina rahul
nüüd asi nii kaugel et vaja pesasid ühendada. leitsin ühest vanast vene aku laadiast siukese pesa mis paistab kahtlane minu pea aru ei saa kuidas ta lühisesse korpusega ei lähe näeb vällja siuke http://album.ee/node/19815125/50172787
viimati muutis kasutaja henri503; 16 m 2009, 23:35.
Comment