Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
sellele pulgale tõmba isolatsioon/rüüs peale ja puuri paneeli vähe suurem auk et rüüs ka sealt läbi mahuks, siis rüüs kaitseb et polt vastu raami ei läheks ja mutrite alused kaitsevad et mutrid lühist ei tekitaks raamiga ja ongi mure lahendatud. Pärast võid mõõta poldi otste kaistust raamiga(igaks juhuks, kui juhtub olema et on vastu raami).
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Oot natuke arusaamatuks jäi aga kas need lähevad siis kõllide jaoks? Mul neid muidu uusi kah mõned, aga võimalus on osta oomipoest 20 eegu eest see vedruklemmidega ühendus-see on TDA võimu jaoks ju täitsa ideaalne tükk ?
Oot natuke arusaamatuks jäi aga kas need lähevad siis kõllide jaoks? Mul neid muidu uusi kah mõned, aga võimalus on osta oomipoest 20 eegu eest see vedruklemmidega ühendus-see on TDA võimu jaoks ju täitsa ideaalne tükk ?
Aga osta oomist need vedrudega. vaata eelmise postituse linki, need ikka natuke soliidsemad ka. ei pea mingeid suuri auke ka tekitama, pead ainult mõned augud puurima ( 6-8mm) kust selle kiirotsiku klemmid korpuse sisse lähevad, ja see klemmipaneel läheb kahe kruviga kinni! Kasutasin enda TDA1554Q jaoks ka selliseid!
Ähäh ! Just neid mõtlesin, olid silma ees aga hinda ei märganud nii põhjalikult uurida-suisa 15 eeku siis-no seda parem ju!
Neid kasuta muidugi, need etemad kui need vanad laadija klemmid.
Aga kas vanade makkide küljes ei ole? Kui mõni suurem makk leidub siis seal neid võib vabalt olla. Mul mõni vana musakeskuse plaat vedeleb, nendel on need klemmid täitsa olemas. Vaata ja tuhla vana kola hulgas-ehk saab mõni asi uue elu? Ma leidsin just ühe karbi trafodega-ma homme otsin, et ehk sobiks mõni sulle selle võimu jaoks, täna enam mõõta ei viitsi. Homme kui leian sobiva siis tulen õhtu ilmselt Tartu kah.
Comment