Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Paber,sellist asja näen küll esimest korda,aga miks mitte siis
Huvitav lähenemine jah asjale. Väikese võimsuse puhul ei tohiks sellest suurt häda olla-ta ju põlema seal vahel igaljuhul ei lähe-enne põleb kivi kui see paber. Seda silikooni saab muidu ju vanadest toitekatest näit. , eriti head doonorid on suured kontorimasinad-seal on kohati täitsa suured ribad juppide ja radika vahel. See silikoon on suht kallis ju osta kui seda eriti palju (tihti!!!) tarvis ei ole. 150 eeku oli oomipoes aga kas oli 15*15cm või midagi sinna lähedale igaljuhul oli see tükk.
Seoses kontorimasinatega (eriti just hiiglaslikud, väikeauto mõõtu koopiamasinad), leidsin kunagi ühe u. 4*15cm alumiiniumoksiidist riba mis aga muidugi oli tarvis hooletult vedelema jätta ja siis hiljem mahakukkununa mitmeks tükiks astuda..., isegi seda materjali võib sealt leida. Olen seda mitmest kataloogist otsinud aga naljalt seda vist suuremat kui TO-3 transi alus, saada ei ole kerge.
selle paberi ma panin igaksjuhuks kuna nad on ühe radika küljes ja kivi sinna taha metalli läheb GND siis ma arvasin, et nad ei tohi kokku puutuda. Või võib selle sealt ära võtta? vahet pole?
ära ikka võid võtta, aga samas ta seal ju kurja ei tee. ei tahaks uskuda et see võim nii tuliseks läheb et paberi süütab , aga kui ära võtad paberi siis lase peenikese liivababeriga radikas üle, et kivi ja radikavehline pind oleks sile! et kokkupuude oleks hea! kui hästi ligi on siis juhib see kivi soojuse normaalselt radikasse!
Sain kunagi mingisugused vanakooli passati originaalkõlarid, millel võimendi sees. Kokku tuli neli TDA1556Q kivi ja kaks TDA1559 kivi. Kunagi leidsin telku seest ka mingi võimendi, kahe kanaliga, mingi 15W kanalisse võimsust ning ühepolaarse toitega. Elfas maksis see too aeg üle 400eegu.
Comment