Teade

Collapse
No announcement yet.

T amp. Ta 600 autosse?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

T amp. Ta 600 autosse?

Plaan teha autosse selline võimalus, et saaks vedada subaka autosse
    Kasutada mul selline aparaat
    http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...0v-muundi-600w
    Aga sellel see väljundpinge kuidagi kahtlaselt madal(190V)Ja mis selle sagedus kah olla võib? See vale sagedus pidi võimu ära rikkuma!?Sellel veel selline asi juurde kirjutatud, et seadet võib ühendada vaid akuga, mis pole ühendused genekaga?Huvitav, ta kornab ju aku siis kohe ära?Mul on alati auto töötanud siis, kui see aparaat töötab.Vb saan millestki valesti aru?
    Märt

Vs: T amp. Ta 600 autosse?

Loodan, et keegi ei pahanda aga: T amp. Ta 600 autosse? AAAAPPPPPIIIII !!!!!!!!!!!!
    -superradical-

Comment

miks sa seda teha tahad?

Comment

Mis siis mõttel nii halba on? Kui asjad kõik olemas, miks mitte?Ega sellest ei tuleks selline jääv asi..Seda kasutaks küll väga harva, kuid elu tuleb teha võimlikult lihtsaks.Plaan on sellels, et kui on kusagile vaja minna, ja võtta võimsamast tymmi kaasa, siis topiks HD15 bagassi, ja võtaks mingi vanema kodukino kah veel punti, et saada kõrgemaid helisid kah.Selline kooslus ei tohiks kindlalt ületada 600W?Minu küsimus ongi selles, et kas just see muutlik pinege ei tee neile aparaatidele halba?või siis sagedus?Äkki on seda sagedust kah väimalik kontrollida(nn koduste vahenditega?)See ei pidavat küll võimudele meeldima, kui on natuke vale sagedus
        Loodan siis ikka mõistvat suhtumist

Comment

1. Vea autoga tehnika sinna sauna kus tümmi vaja kuulata ja ühendage seal asi narvaga ja nautige.
          2. Osta autovõimendi ja tee selle abil oma autost kaevanduszaht.
          Condemn the hive.

Comment

Ega siin vist keegi ei oska siis öelda, et kas on selline natuke teistmoodi pinge võimule kuidagipidi halb kah?Ja ega keegi ei oska öelda, et miks ei tohi seda invereterit ühendada töötaba genekagaMul juba mingi aasta niiviisi asi töödanud, kuid siis kui ostsin, pidi ikak auto käima, muidu pidi aku ära kurnamaKuidas siis veel nt 2kW invertereid kasutada??Tuleb terve auto akusid täis vedada

Comment

Kas sa seda ka tead,kui palju maksab 2KW inverter?
              Selle inverteri raha eest saad juba mitu autovõimu.MILLEKS on vaja autovõimu tuppa aretada ja toavõimu autosse punnitada???
              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Genekaga või laadijaga ei tohi ühendada siis, kui on oht aku pinge kasvamiseks üle 15 V. Korras pingeregulaatoriga generaatori väljundpinge peaks jääma 14,2..14,5 V vahele. Eraldi probleem võib tekkida auto elektrisüsteemi koormusvaruga.
                Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Tänan, 6p45s! Seda mul oligi tarvis teadaEga ma tõin selle 2KW ainult näiteks.Ja kui mul on võimalus ainult nii natukene aega katsetada, siis ajaks ka see võim asja ära.Minu arvates onsee jummala vinks lahendus.Et siis te pooldaksite et ma ei tee midagi?Ega ma ei hakka sellejaoks kohe kindlasti ostma seda auto võimu, sest pärast pole sellega midagi teha ju.Ega ma seda kõlli ei pallni sinna autosse jätta jäädavalt

Comment

Working...
                  X