Teade

Collapse
No announcement yet.

Remontijat oleks vaja!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Remontijat oleks vaja!

Ei osanud seda teemat kuskile panna, et siis panin siia.

Oleks vaja kes parandaks mul radiotehnika y101.
    Võimul siis ei tööta üks kanal mingi jublakas kärssas läbi aga mitte se mis on jahutusradika küljes, plaadil ise mingi jupp.
    Et võiks siis enamvähem hinna ka öelda mis maksma võiks minna.
    Aa ja parandaja asukoht võiks olla ikka Tartus

Tänud.
    viimati muutis kasutaja Darkness500; 26 m 2009, 22:18.

Vs: Remontijat oleks vaja!

88 postitusega oleks võinud tegelikult töövahetuse foorumi üles leida, tundub et rohkem tööpakkumise teema.

Comment

lukku!

Comment

ma arvan et sul on seal võimul mingi tda2005 või tda2006 vms
        aga need jupid on odavad tda7375 need on kallid nii et vaata poodi ja see ei peaks eriti raske vahetada olema aga sa võid igaksjuhuks vaadata mis kivi peale kirjutatud on siis ytle ja võin sulle hinna ütelda

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt
          aga need jupid on odavad tda7375 need on kallid nii et vaata poodi ja see ei peaks eriti raske vahetada olema aga sa võid igaksjuhuks vaadata mis kivi peale kirjutatud on siis ytle ja võin sulle hinna ütelda

Comment

Condemn the hive.

Comment

päris hea, ei tea, mis ajast radiotehnika u-101-l on TDA2005/6 sees?

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt
                päris hea, ei tea, mis ajast radiotehnika u-101-l on TDA2005/6 sees?
                Seda hetkest 13:28 02.08.2009

Ma mõtlesin et mina olen tihti Loll ja ei mõista asja aga et olukord nii hulluks on läinud ei suutnud uskuda
                Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

vot ei tea, äkki kasutaja lejutaja leiutas oma RRR U-101-le TDA2005-ed peale, mis sellest vanast, koledast ja suurest lõppvõimust ikka alles hoida

Comment

Peaks enda u-101 ka lahti kiskuma, võibolla on sinna ka mõni TDA siginenud...või äki on seal ekraaniplaadil PC1377C hoopis...

Mul pööningul vedeleb üks telekas aastast umbes 55, peaks vaatama, leiab äki sealt plasmatelekale mõne varujupi...
                    viimati muutis kasutaja -JFC-; 08 m 2009, 23:07.

Comment

Endal just kaks Y-101 romu vedelevad, ootavad uut sisu.
                      Ehk siis uut toidet, eelvõimu, tämbriplokki, VU meetrit ja lõppvõimu.

Aga finantsolukord ei luba hetkel seda projekti ellu viia.

Y-101 sisus pole midagi TDA'st paremat. Minu arust on täiesti normaalne, kui selle sisu välja vahetatakse. Korras võimu muidugi ei tasu lõhkuda, romu aga küll. Suure veaga võimu remontida pole mõtet.

Comment

Esmalt postitatud -JFC- poolt
                        Mul pööningul vedeleb üks telekas aastast umbes 55, peaks vaatama, leiab äki sealt plasmatelekale mõne varujupi...
                        Lõppvõimendi . Siis foorumi rahvas läheb kadetaks ja ilmselt ka mina.
                        Oli kunagi plaanis oma värvi teleril helivõim ümber ehitada lampide peale . Mõtlesin, ehk saaks lihtsamat teed pidi minna ja panna sinna sisse Rekord V312 helivõimendi, mis on mul riiulis seisnud ca 2-aastad, neid mul 2tk. Veel parem oleks Gorizont 104 või 101 lõppvõim, seal on 6N2P ja 2x 6P14P . Aga ega vist Gorizont jääb unistuseks .
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
                          Lõppvõimendi . Siis foorumi rahvas läheb kadetaks ja ilmselt ka mina.
                          Oli kunagi plaanis oma värvi teleril helivõim ümber ehitada lampide peale . Mõtlesin, ehk saaks lihtsamat teed pidi minna ja panna sinna sisse Rekord V312 helivõimendi, mis on mul riiulis seisnud ca 2-aastad, neid mul 2tk. Veel parem oleks Gorizont 104 või 101 lõppvõim, seal on 6N2P ja 2x 6P14P . Aga ega vist Gorizont jääb unistuseks .
                          Teeme nii, et kõvatame seda tüüpi võimudega ühes teises foorumis .
                          Muide, miks peaks kadedaks minema. On olemas üks tänapäevane teler, 50" ja sellel on täitsa olemas see "maagilist" tüüpi helivõim. Aga ausaltütelda selle helikvaliteet on ikka jama-tänapäevaste telerite plastikust kestad ja "ma ei tea" mis kuradi saastad valjukad lihtsalt ei ole mõeldud heli edastuseks. Niipalju kui läheb aastaid edasi siis iga aastaga muutub vana suure, raske vene puitsurrogaatkorpusega teleri heli kõrvale armsamaks...polnud seda aastaid enam kuulnud, ja no ikka väga jõuline ja mõnus heli...see lampvõim lampvõimuks aga kui muu on saast siis head pole ses midagi...
                          -superradical-

Comment

Working...
                          X