Teade

Collapse
No announcement yet.

2x35w TDA7375

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2x35w TDA7375

mõtlesin et võtan vana automaki seest kivi ära mis ma tahtsin küll korda teha aga mõtlesin ümber aga nüüd oleks skeemi vaja et seda teha kuna automakil võib paljusi asju läbi olla mul oli makil tehtud kaitse korda mingi paksu juhtme jublakaga nii et
    Aga muidu tahaks pote ka küljes oleks.

Tänud!

Vs: 2x35w TDA7375

Toksi google.com'i mark sisse ja vali meeldiv skeem välja.

Comment

leidsin tänan aga üks küsimus ma olen suht algaja ja ma ei oska plaadile radasi peale teha kuidas see võiks käia või mingi plaat on olemas juba kuhu saaks komponendid kinnitada????

Comment

Enne kui hakkad võime ehitama, siis tõesti õpi enne otsingut kasutama
        Pane otsingusse näiteks sõna trükkplaat või makettplaat

Üks teema Sulle näiteks trükkplaatidest:
        http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ad.php?t=5226&

Algusest lõpuni loe läbi.
        Kui aru ei saa, siis loe veelkord.

Makettplaat on aukudega plaat, sinna saad detailid peale panna ja alt kinni joota.
        Ei pea söövitama ega radasid vedama.

Alguses võiksidki tegelt maketikat kasutada, vaevalt selle radade vedamise ja söövitusega kohe hakkama saad ja ega ta odav lõbu pole kah.

Comment

tänan

Comment

Näe: http://img504.imageshack.us/i/tda7375baskdevreaz5.png/ ei tohiks midagi keerulist selles ju olla? Mõttekas ikka kohe plaat teha-siis näed ära, et kas viitsid üldse tulevikus mässata-see maketikatega pusimine on tõsisele huvilisele mõttetu ajaraiskamine, mingi vilguti võib sellel ehk koostada aga võimu jaoks ikka mõttekas korralik trükkplaat teha. Siin küll teemasid milles pakutakse võimalust plaati tellida-otsing annab taas hämmastavaid tulemusi .
            -superradical-

Comment

kas keegi ei saaks ise trükkplaati teha ja ostan teilt ära selle ja maksan postikulud ka ära???

sellist plaati siis
              http://img504.imageshack.us/i/tda7375baskdevreaz5.png/
              viimati muutis kasutaja lejutaja; 03 m 2009, 14:15.

Comment

Kalliks läheb maksma see lõbu Sul, kui lased teistel teha.

Materjal, töö, ajakulu.
                Kõik maksab.

Alla 600 vist ei mängi välja.

Märgi oma asukoht profiilis ära. Praegu ei tea keegi kus asud, äkki keegi Sinu linnast teeks ära.

Comment

Selle pakkumise puhul viskan 10 plaati happesse kui soovi on . Üks tegemine siis hind ju suht mõistlik. Palju ühe plaadi eest nõus oled välja käima? Võin selle valmis lötsutada ja postiga saata.
                  Kui kindel huvi on siis saada PS .
                  -superradical-

Comment

mul praegu ple küll raha aga 200 kr või 300 sobiks kui saan raha??

Comment

Oomuski poest saaksid 100 kr Ta8210ga natuke lahjema kivi koos plaadiga.
                      Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.
                      Maailm oleks puhas ja süüta
                      kui poleks õllejogurtit
                      - Õ.Õ.

Comment

kuidas ma tean mis sellel skeemil http://images.google.com/imgres?imgu...O4i1sgamhan9BA peavad olema nagu näiteks seal kirjas 1000uF aga ma ein tea mitu volti peaks minema kuidas ma sellist asja teada saaks nendega????

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt
                          kuidas ma tean mis sellel skeemil ..... peavad olema nagu näiteks seal kirjas 1000uF aga ma ein tea mitu volti peaks minema kuidas ma sellist asja teada saaks nendega????
                          Ära teinekord nii pikka Google linki pane, seal on alati selleks lühike antud, antud juhul see:
                          http://www.eproje.com/modules.php?na...=print&sid=470
                          Elektrolüütkondensaatorile ei või suuremat pinget anda kui talle peale on märgitud, seega peaks C3 (1000µF) valima sellise eksemplari, millel on (antud juhtumil) markeeritud suurem pinge kui skeemile antav toitepinge.
                          Elektroonika töötab suitsu baasil.
                          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

ma ei saand eriti aru lugesin mingi 5 korda läbi

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt
                              ma ei saand eriti aru lugesin mingi 5 korda läbi
                              Maakeeli konde peab olema suurema pingega kui see vool mida ta hoidma peab.(kui toidad kivi 12v siis peab konde olema vähemalt 16v, aga mitte alla 12v)
                              Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Working...
                              X